Super snelle levering

De parfum die ik wenste te bestellen zou binnen 5-8 werkdagen geleverd worden. Na contact met de klantendienst beloofden ze me een terugbetaling als mijn bestelling niet op tijd zou zijn om mee te nemen op vakantie. Tot mijn grote verrassing werd mijn pakje de dag erna geleverd. Super!

tevreden maar beloofde leveringstermijn niet gerespecteerd

ok

Ik bestelde mijn favoriete geur en kon er de volgende dag al van genieten. Ik ben zeer tevreden met deze snelle levering.

Alles ging zeer vlot

1e keer iets besteld, super snelle levering en ook nog goedkoper dan bij andere (web)shows.

Toppie

Super snelle levering. Netjes ingepakt .

Snel geleverd!

Snel geleverd, goed product.

Heb nu al zeker minimaal 10 luchtjes gekocht bij Deloox,ben dik dik tevreden over mijn aankopen!!!!!!

Goede webwinkel met snelle service.

Overzichtelijke webwinkel. Prijzen beduidend lager dan elders. Snelle levering (volgende dag).

Snel geleverd, fijne prijs

Goed product en snelle levering!

Goede en snelle service

De verzending is enorm snel en de producten zijn altijd top!

Geweldig!!

Super leuke prijzen en snelle bezorging.

kinderspel

Fijn hoe het geregeld wordt. Je wordt goed door de te nemen stappen naar de betaling geloodst. Snelle levering dat ik eigenlijk niet verwacht omdat de laatste tijd steeds later het pakketje wordt bezorgd. Was aangenaam verrast.

Leuke webshop, scherpe prijzen. Snel bezorgd.

Geweldig!! Supersnel in huis !

Snel in huis, heldere webshop, en goede prijzen !! Wat anderen niet of niet vlug kunnen leveren , levert Deloox.nl.

Prima service, alles netjes verpakt, super snel met informatie

Een aanrader! Kort maar bondig.

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk te bestellen en snelle reactie van de bestelling en korte levertijd. Combinatie leverancier en degene die de bestelling uitvoert is optimaal.

Superrrrr

Supersnelle en supercorrecte levering Ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Dus op en top een 10

Snelle levering, en netjes verpakt!

Fijne site, veel keuze!

Prima afhandeling, snelle levering

Goed parfum en zeer snel geleverd

verbaasd door kwaliteit , een topmerk online ontdekt, blij dat ik hem heb en bovendien uiterst snelle levering in een voor mij uiterst goed gelegen ophaalpunt, 100/100 voor jullie!

100% tevreden.

Uiteraard zijn we tevreden over het product, mijn echtgenote gebruikt het reeds jaren. Wat de afhandeling van de bestelling betreft, die is perfect en verloopt zoals afgesproken is. De goederen zijn ook goed verpakt zodat deze intact toekomen. En dan ben je tevreden!!!

Top verkoper

Perfect, het kwam snel aan en goed verpakt. Bedankt

Snelle levering! En ook fijn dat ze VVV cadeaubonnen accepteren.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.