Top site

Super snel!!! Zeer tevreden van de service!!

Deloox is super!

Snelle service tegen superprijzen

Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering zoals beloofd!

Snelle levering, scherpe prijs

Site met zeer concurrerende prijzen, verzending netjes, snel en professioneel. Top!

Super ervaring

Snelle, correcte leverkng

supersnelle service

bestelling de dag daarvoor geplaatst en de dag daarna al geleverd groetjes uit Antwerpen

Alles is netjes geregeld en snel behandeld. Site is duidelijk en de afgesproken tijd ook.

Super.

Besteld volgende dag in huis. Lekker parfum en jullie zijn de goedkoopste.

Fantastisch!

Snelle en correcte levering

snel en keurig geleverd

nog maals snelle en zeer goed geleverd volgens afspraak

Verrassend

Ruim assortiment met grote merken tegen concurrerende prijzen.

prima geslaagd

weer prima geslaagd. Dank jullie wel.

Geweldig product

Goedkoop, snelle levering TOP!

Direct geleverd

Ik heb s'avonds besteld en de dag erna was het al thuis

Super en snel

Goed, zeer goed

Snelle levering zoals beloofd, SUPER.

Helemaal goed

Snel en goedkoop

Mijn parfum was snel verwerkt en verzonden. Miste alleen de testers die je normaliter wel krijgt als je elders parfum besteld!

Klasse

Vlotte correcte levering !!!!

Super snelle levering

Helemaal top, wat andere beloven…… voor …… besteld morgen in huis, komen ze vaak niet na, Deloox wel. Top

Snelle aflevering.

Netjes verpakt, snelle levering. Zeggen binnen 1 dag te leveren en komen dat ook na.

Vlotte levering, heerlijke geur. Aangename kennismaking met K. Lagerfeld!!

Ik blijf vaste klant, en beveel zowel Deloox als Lagerfeld van harte aan!

Een zeer aangename website zeer grote keuze in alles een goede prijs vind altijd wat ik zoek

Fijne prijs en snelle verzending!

Wat een fijne, overzichtelijke website en een groot assortiment. Voordelig geprijsd en snel verzonden. Groot fan!

Perfect en vlot geleverd

Ik ben niet anders van jullie gewend

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.