Vlug en zorgvuldig ontvangen

Goede snelle levering!

Hele goede en snelle levering! En heel fijn dat de geurtjes wat goedkoper zijn.

Parfum besteld, zelfde dag verzonden, de volgende dag in huis. Top service niet meer niet minder!! :)

Snelle perfecte levering

Prima product

Super duidelijk en snelle levering!! Top

Snel gevonden, duidelijke website, mooi voordeel, en hele snelle levering!! Chapeau!!!

SNEL VERZONDEN

Prijs en service 5 sterren waard! + volgende dag thuis geleverd

TOP

Besteld om 19 uur. Levering de volgende dag.

Besteld en de volgende dag al keurig geleverd

Heel positief

Veel keus

Veel keus en snelle levering. De prijzen zijn ook niet slecht.

Snel en betaalbaar

Prima levering, goed verpakt en geprijsd

good perfume and pricing policy

good perfume and pricing policy

Snelle levering en de luchtjes zijn top!

Boucheron en escada beide heerlijk. Blijft lang zitten. Ben helemaal fan! Snelle levering, keurig verpakt. Tevreden!

Top ervaring

Heb 2 lattafa parfums besteld, kreeg die zeer snel binnen. Het parfums waren ook zeer goed verpakt, zeker een aanrader

makkelijk en vlot

de bestellingen verlopen steeds vlot en om alles te vinden is het voor mij zeer duidelijk

Pakket niet ontvangen

Ik heb de klanten service gemailt maar vooralsnog geen reactie

Super snel volgende dag in huis

Leuke parfum voor een topprijs, spijtig van transport

Echt een geweldige prijs voor dit parfum, helaas is er, ik vermoed tijdens het transport, iets gebeurd waardoor er wat vloeistof gelekt is uit de verpakking. Niet al te erg maar je merkte het wel direct wanneer je de doos opendeed. Dit voelde direct wat vochtig en plekkerig aan.

na bestelling prompt geleverd

Snel en goed gedaan!

Alles was prima

duidelijk en tevreden

werd geattendeerd op mogelijke ''koopjes'' raakte overtuigd, bestel, betaal en binnen no time het spul in huis! super

Simply lovely!!

Het was erg eenvoudig om een artikel te bestellen. Dit werd snel en accuraat geleverd. Top!

Lekker geurtje voor mijn valentijn

Heerlijk geurtje met oosterse tinten

Mijn bestelling super snel geleverd heel blij mee

Uitstekende service

Uitstekende service

Makkelijk bestellen en snelle levering

De websites had de mooiste prijs voor mijn producten en ook heel snelle bezorging. Heel tevreden.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.