Super snelle levering

Wat een snelle service Super tevreden

Meerdere keren snelle levering.

Bij levering geen schade aan de originele doos en product zoals op de site.

super content

wij bestellen niet zoveel per jaar maar telkens staan wij verbaast dat alles zo vlot verloopt, dikke duim hiervoor.

Ik ben al jaren bekend met Molecule 01.

en door goedkope aanbieding verleid!!! Enkel alcohol geur verder nik

Super snelle servies nergens beterkoop

Eerste maal dat ik bij Superwinkel besteld heb zeer tevreden over de snelle bediening en de Aankoopprijs van de aangekochte producten super Nergens beter koop

Goed product, goede prijs

Mooi ruim assortiment

Goede service en mooi ruim assortiment!!

Zeer snelle levering

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd de volgende dag en netjes verpakt afgeleverd

De winkel die zijn naam eer aan doet! Mooie prijs, ruim aanbod & snel geleverd! Al vaker met alle tevredenheid besteld en zal ik ook nog zeker vaker doen!

Al jaren mijn favoriete winkel

Koop vaak bij superwinkel.nl. voor het hele gezin. Goede kwaliteit, snel geleverd en nette prijzen.

Precies wat ik wilde,en bijzonder snel geleverd. Keurig verzorgd. Heel bij mee.

Artikel besteld en binnen twee dagen in huis!

Supersnel

's Avonds mijn favoriete eau de toilette besteld, de volgende dag al bezorgd, ik ben heel tevreden

Uitstekend!!

Parfum besteld,volgende dag in huis!!!

Vlotte levering. Geurtje viel er in de smaak bij mijn moeder.

Voor mijn moeder gekocht voor haar verjaardag. Een heerlijke geur die ook nog eens zeer prettig geprijsd was.

perfect

duidelijk goede prijs snelle services netjes op de hoogte gehouden hoe de staat is van je bestelling nette correcte bezorging

Goede prijs; mooie site; makkelijk en snel

Goede prijs; mooie site; makkelijk en snel en ... goed advies en tips

Snel en perfect afgehandeld.

Mijn aankoop was zeer snel afgewerkt en een dag later bij mij thuis. Super tevreden.

Gaat wel

Ik heb 350 euro besteed, het zou wel leuk zijn om een (paar) proefjes te krijgen?…….

Helemaal top!

Snelle levering en een overzichtelijke site! Ik shop graag bij superwinkel.

Super snelle levering, lage prijs

Super snel!

Veel keus , mooie prijzen en snelle levering!

Het woord zegt het al...SUPER

Een betrouwbare webshop. Heerlijke geuren tegen reduceerde prijzen. Bezorging snel en altijd correct

Het fijne handige webshop met super snelle service!!

Het is een handige webshop. Het product is zo te vinden en de levering is ook nog eens snel! Top! Volgende keer ga ik weer bij jullie bestellen!!

Heel tevreden over de parfum

Ik heb Narciso Rodriques besteld en de geur is helemaal goed zoals ik het al jaren gewend ben. !1 spuitje parfum 's morgens opgedaan en 's avonds ruik je het nog, heerlijk!!!! Ik beveel Superwinkel aan mijn vrienden en familie aan.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.