uitstekende vlotte service!

Nette, en vlotte service, echt een aanrader !

Gewoon super.

Fantastische site. Gevonden wat ik wilde hebben voor een scherpe prijs. En de volgende dag netjes binnen gehad. Super tevreden ik kan superwinkel.nl super aanbevelen.

Net prijs voor het product

Voldoende keuze en netjes op tijd van levering.

Nog nooit zo snel besteld en geleverd!

Vrijdagavond 20.30 mijn bestelling geplaatst. Zaterdagmiddag half 2 geleverd! Ik kende deze website nog niet. Fijn dat ze aangesloten zijn bij Thuiswinkel Waarborg. Dit gaf bij mij de doorslag om te bestellen. Mijn parfum was een stuk goedkoper dan op andere websites en ik hoefde ook geen verzendkosten te betalen. Netjes ingepakt.

Ik bestel mijn parfum altijd via superwinkel omdat ze betrouwbaar zijn, je krijgt meteen een bevestiging in je mail en je hebt je pakket gewoon de volgende dag in huis ! Echt een aanrader !

Ik had snel een cadeau nodig en toen bestelde ik bij superwinkel. Ik had m’n cadeau al snel binnen en de prijzen zijn zeker te doen. Ik zal zeker vaker bestellen.

snelle service

het was de eerste maal dat ik bestelde bij superwinkel. was een beetje op mijn hoede . maar dat bleek ongegrond, super prijzen & snelle verzending in een goede verpakking

Super site. Pakje kwam op tijd.

Het was mijn eerste besteling en ben er zekker van dat ik elke maand zou bestellen

Mooie prijs en supersnelle bezorging

geweldig

snelle service goede prijzen

Geweldige online ‘superwinkel’.

Heb nu 2x bij Superwinkel besteld en alles loopt zoals het moet gaan. Top hoor.

Hij is goed

Spijtig dat ze geen staaltjes hebben

Al super veel besteld!!!

snelle levering en goede info

voor de eerste keer online dit artikel gekocht. prima service!

Verrassende prijzen

Snelle levering, overzichtelijke website en de artikelen zijn niet duur.

Snel bezorgd en product zoals omschreven voor een lage prijs

Producten zoals omschreven. In de avond voor 10 uur besteld, de volgende dag in huis!

Super snel

Erg tevreden over mijn bestelling, en super snel geleverd 21.55 besteld volgende dag voor 13uur bezorgd.. ik zeg top!!

Hallo, Top service, heerlijke geurtjes aan spotprijzen. En een super snelle levering! Dank u wel, Niet een klantje voor even, maar eentje voor het leven !!

Heel vlotte levering !!

Heb al heel vaak parfum besteld ! En altijd is alles heel goed verlopen !! Heel goeie prijzen en vlotte correcte leveringen !! Bedankt superwinkel . Grt Rik .

Top ervaring in deze tijd van onpersoonlijkheid !

Alles was zoals beloofd . Kom je in deze onpersoonlijke tijden van computers niet meer tegen zo’n geweldige service .

supersnelle levering

Had s avonds besteld de volgende dag om 11.00 uur al in huis. geleverde artikel ook 100% naar wens.

Snelle en vlotte levering.

Binnen 1 dag in huis. Echt top en de prijzen zijn ook zeer billijk.

De olie is hier goedkoper dan anders, en de bezorging snel en netjes afgeleverd. Prima ik weet nu waar ik het kan bestellen.

Goede service, snelle levering

De site is heel duidelijk, uitgebreid arsortiment. Goede klantenservice, ik kon makkelijk bellen en werd snel geholpen omdat ik een verkeerde bestelling had gedaan, dat werd snel en vriendelijk opgelost. Dit was de eerste keer dat ik via deze site iets heb gekocht maar super fijn!

Snel, goede prijzen en klantvriendelijk.

Zeer goed.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.