Snelle levering, goed product

1881 heren parfum gekocht. Snelle levering en uitstekend verpakt.

goede, snelle service & prima prijzen

snel en goed geregeld. Prima materiaal voor een goede prijs ontvangen. Zeer tevreden.

duidelijke website, snelle levering, erg tevreden

Gisteren besteld, vandaag in huis, echt keurig , goed aangegeven Hoe laat het pakket kwam... dus je zit niet onnodig te wachten...

Top!!

Heel snelle levering van wat je vraagt, aan prima concurerende prijzen. Hier kan een concurrent niet aan!

Het was echt een superknaller

Het is met recht een superwinkel Echt super goedkoop Îk kom zeker terug Ik kan het iedereen aanraden om daar te shoppen In één woord SUPER en erg betrouwbaar wat in deze coronatijd zeker belangrijk is

Goede ervaring

Goed product en snelle levering

Fijne site en snel geleverd

Goede service, tevreden met mijn aankoop.

slecht

wordt niet geleverd

Snel geleverd voor een mooie prijs

Volgende dag al geleverd en dat voor een goedkope prijs.

Snel, goedkoop en het goede product

Zeer positief

Duidelijke site om te bestellen. Snelle levering En goeie prijs

Goed en snel geleverd

Goed product

Goede winkel

Net iets goedkoper als een ander bedrijf. Snel geleverd.

Superrr

Is super goed

Goede service...snel geleverd

Goede service...snel geleverd

De bestelling was goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Het was heerlijk!

Het was echt heel lekker! Er zaten best veel (droge en koude producten) bij. Het zou misschien handig zijn als jullie mee zouden geven waar die producten het beste mee te matchen zijn. Het is maar een idee!

Super niet duur en snel geleverd

Een heel eerlijke en vlugge communicatie. Topsite.

snel, acceptable verpakking, goedkoop

snel, acceptable verpakking, goedkoop

Aanbevolen

Bestelling was snel geplaatst en werd de volgende dag op tijd geleverd..

Bestellen ging vlot, en mijn pakje werd de volgende dag al geleverd . Alles prima verlopen, dank je wel.

Goed service

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling! Ik heb zeker ook de familie aangeraden om ook te bestellen!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.