Keurige verpakking en geleverd wat besteld is!

Door de Pandemie later bezorgd dan gehoopt...Maar... geen probleem! Begrijpelijk door de huidige situatie en ook nog tussenliggende Kerstperiode. Toto de volgende keer!

Prima, betrouwbaar en snelle service

Ik bewonder, hoe tijdens deze drukke feestdagen en coronadrukte met een al overbelaste postbezorging mijn pakketje toch snel werd nageleverd. Daarom mijn complimenten voor het bedrijf en perfecte samenwerking met bezorging. Ik zal zeker vaker bij superwinkel een bestelling doen.

Ben heel tevreden doen wat er word beloofd. Zou niet weten wat nog beter kan.

Super super!

Super service

Zoals beloofd snel geleverd zelf tijdens de feestperiode wanneer het toch drukker is toppie

Besteld en geleverd naar wens

Netjes geleverd voor een scherpe prijs

Het was prima op tijd ondanks de drukte in f deze periode. Mooie aanbieding

Top service!!

Ruikt goed

Zeer snelle levering

supershop

Wij hebben al wel eens meer dingen besteld en altijd zeer tevreden . Alleen jammer dat het niet voor kerst binnen was maar dat lag aan de enorme drukte bij DHL . Zeer tevreden

Heel vlot geregeld allemaal!

Ze doen hun naam eer aan, het is inderdaad een superwinkel! Heb nog nooit zo gemakkelijk iets online besteld en zo vlot geleverd zonder problemen! Echt een aanrader voor iedereen

Super lekkere parfum voor een mooie prijs

Ik had nog nooit van deze website gehoord totdat mijn dochter hier een parfum voor mij bestelde, zij was zeer te spreken over het luchtje en ik over de bezorging. Ik raad iedereen aan heb wat te bestellen hier.

Prima winkel

Snel verstuurd

Super winkel Super score

Prima site. Probleemloos. Aanrader

Snelle site,snelle levering, gewoon top

Super tevreden

Super tevreden met de geur en prijs

In de week voor Kerst (!) maandag bestelling geplaatst; dinsdag werd er geleverd ! Boven verwachting !

Goedkoopste. En snelle levering

Twee luchtjes besteld die veel goedkoper waren dan de bekende parfumeries. Ondanks de drukte voor Kerst, de volgende dag geleverd.

Supergoede service!

Ik heb in de lockdown nog een heerlijk geurtje kunnen bestellen terwijl alle winkels gesloten waren. Inpakken is niet mijn grootste kwaliteit, maar gelukkig kon ik dit laten doen voor een kleine meerprijs. Cadeau was dag later al binnen! Top!

Prima snel overzichtelijk

Goede aanbiedingen en vlotte levering, blijf bestellen bij jullie !

Snelle levering en super prijzen

Twee dagen voor kerst nog een bestelling gedaan en op tijd ontvangen. Top!! Het jammere wel is dat ze op de reviews vertellen dat ze alles zo mooi inpakken, dit was helaas niet mogelijk. Maar zou deze webshop iedereen aanraden!

Super snelle levering en heel fijn dat tracking nr zodat je niet de hele dag moet wachten.

Snelle levering en super fein dat tracking nr zodat je niet de hele dag moet wachten. De levering in goede orde ontvangen!

Heel tevreden !!

Goedkoper dan andere webwinkels, snelle levering

Bijzonder goed

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, vlotte levering. Kortom: een prima ervaring.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.