snel levering

snel en goede levering melding

Mijn pakketje was er heel snel ondanks dat de kerst voor de deur staat en dat vindt uk geweldig.

Duidelijk en super snelle service.

Bedankt, veel mogelijkheden en goedkoper dan de meeste sites. Betrouwbaar, snel. Ik zal zeker vaker een bestelling doen.

Onbekend maakte niet onbemind... top!

Eerste ervaring, ben zeker niet teleurgesteld. Alle webwinkels hebben een risico in zich, vooralsnog maakt deze webwinkel zijn naam waar.

Correcte en snelle levering en overzichtelijk factuur.

Zeer goed!

Super. Winkelnaam spreekt voor zichzelf

Snelle en prima service!

Snelle en prima service

Goedkoop & snelle service

Alhoewel het naar een ander land moest verstuurd worden, was het pakje er snel. Ook gratis verzending bovenop een goedkope prijs.

Snelle levering, goede servies.

correct

snelle en vlotte verwerking ondanks drukte

kerst top drukte en bestelling op zondag ontvangen

Echt perfect. Cadeautjes zijn heel mooi ingepakt door jullie en een sieraad onder de boom.

Best place online

super snel levering, goede kwailiteit en TOP PRIJS!!! kan nergens anders beter vinden

Ik ben heel tevreden over het leveren met deze moeilijke tijden

Is zoals ik had gehoopt

Snelle levering goed product

Zeer snelle levering en zeer democratische prijzen! Geweldige ervaring!

Snelle en goede service!

Bestelling snel ontvangen en zoals besteld.

Snel en goedkoop

De luchtjes die ik had besteld waren qua prijs nergens goedkoper en werden supersnel bezorgd, ook tijdens de kerstdrukte. Complimenten!

eerlijke prijzen en aflevering verloopt goed

mijn bestellingen zijn altijd al vlot verlopen !

Voor herhaling vatbaar

Alles zoals beloofd verlopen

Perfect!

Perfect in orde!

Leuk geprijsd en zeer vlotte bezorging

Het is zeker de moeite waard een echte aanrader

mooi speelgoed dit is zeker de moeite waard

Love the products and the prices Ordered! Got my products the Next day! Perfect service!! Thank you! I will always buy stuff here ♥️

Mooie prijs en Super snelle levering

Stukken goedkoper dan bij andere winkels en snelle levering

zeer snelle levering

om 21 u besteld, volgende dag geleverd

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.