Super snelle levering. Top, bedankt.

Snelle levering. Top en betrouwbaar bedrijf. Echt een 10 verdient.

Online bestellen alsof je zelf naar de winkel gaat :))

Mijn eerste keer besteld en het ging zonder problemen zoals we het als "shopper" willen , simpel en correct afgehandeld dus hier kom ik met plezier sowieso terug !

Zeer goed !!

Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Ik heb een goeie ervaring ik had mijn pakketje netjes de volgende dag in huis

Veel aanbod aan parfums !

Fijne webshop met vooral scherpe prijzen voor de heren parfums. Ook fijn dat ze mijn Kenzo Jungle altijd op voorraad hebben. Veelal parfums voor dames die je niet meer in de reguliere winkels kan kopen. Snelle levering ook. dus heel tevreden!

Snel en correct

Snelle levering, correct, altijd leuke kortingen en acties!

Snelle en correcte afhandeling

zoals afgesproken behandelt goed produkt

Toppie!

Super goede ervaring. Hele goede prijs en snelle levering! Een dikke duim voor jullie!

Geur is origineel, lekker sterk en blijft goed hangen! Heel blij mee

correcte en snelle service en vriendelijke leverancier.

Zeer correcte en snelle service . Leverancier was ook zeeeeer vriendelijk . Doet deugd zeker in deze tijd van Covid 19 waar iedereen gehaast is. Met vriendelijke groeten, Brigitte

Ben zeer blij met mijn geurtje ,gebruik al jaren jacque bogart en raad het iedereen aan.

Snel en goed

prima levering: snel en goed, lage prijs.

Een goede prijs, een snelle service: wat wil ik nog meer?

De eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Vlotte levering. Snelle service.

's avonds besteld de andere dag in huis!

Snel, en een mooie prijs!

Snelle levering, overzichtelijke site, prijs kwaliteits verhouding top

Gewoon super

Duidelijk en “goedkoop”

deze winkel doet zijn naam eer aan: SUPER!

Fijne heldere site. En... de dag na de bestelling geplaatst te hebben had ik ook daadwerkelijk mijn paket in huis. Echt een geweldige service en Superwinkel doet duidelijk wat hij beloofd!

Supersnelle levering van kwaliteit .

De bestelling verliep heel vlot . Grote keuze en goede prijzen. Snelle levering zodat je er ook snel kan van genieten. Heel tevreden.

Scherpe prijzen en super snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering

Fijne levering!

Luchtje was snel bezorgd. Pakket was stevig ingepakt. Zou hier zo iets opnieuw bestellen!

Zeer snelle levering Eau de toiletten gebruik ik al jaren: heel fijne geur

Bijzonder tevreden!

Superwinkel pakt bestelling snel op, levert volgens afspraak, houd klant keurig geïnformeerd over status, bestelling is zorgvuldig verpakt. Kortom, echt perfecte service!

Snelle levering en alles was in orde !

Goeie prijzen en snelle levering

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.