Helemaal TOP

Een geweldig bedrijf met topmerken , goede service en snelle levering ! Helemaal top .

Eerste keer en gelijk 5*

Duidelijk, overzichtelijk en snelle bezorging. Volgende keer zeker weer!!

prima service

prima service - fijne prijs en superparfum

Geweldig, en voordelig en lekker snel thuis.

Snel en super

Het scheelt zo enorm veel in prijs

goed en snel, kortom: Perfect !!

gewoon goed

Makkelijk te bestellen en snelle nette levering

Super snel en goeie levering!!

Top ervaring

Snelle levering goede service en artikel precies zoals afgebeeld en beschreven

Ik heb de helft voor mijn parfum betaald. Is echt ongelofelijk. En een top service! Ik ga nooit meer naar een Douglas of ICI Paris...

Veel keus en een top service

Veel keus en een top service. En niet onbelangrijk een stuk voordeliger dan de bekende winkels.

Supersnelle service aan soldenprijsjes

Zeer snel geleverd , veilig verpakt en heel goedkoop . Ik bestel hier zeker weer , verlanglijstje ligt al klaar

Super snel bezorgd

Altijd goede producten geen klachten blijven zo

Snelle service. Degelijk verpakt

Snel, goedkoop, gewoon goed!

Prima shop. Goede prijs.

Snel en netjes afgeleverd.

Snelle levering en precies wat ik zocht

Snelle levering en precies wat ik zocht alleen bij Superwinkel voordeliger dan bij een andere concurrent. Ik zal zeker weer hier bestellen. Betrouwbaar en snel!

fijn!

Perfect om time! Join us!

Gewoon geweldig

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en het was gewoon geweldig. Fantastische prijzen, snelle afwerking en snelle levering. Uitstekend. Dank u. Tot de volgende bestelling.

Goede service en prima prijs

Snelle levering!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan! Goede prijs/kwaliteit en ga er zeker meer bestellen.

Fantastisch!

Supersnel, goed, concreet, Top!

Kan niet beter

Alles is gegaan zoals vermeld

Goede levering. Heerlijke parfum.

Werd snel bezorgd. Makkelijk de tijd kunnen veranderen naar de avond voor bezorging.

Vlotte bezorging, scherpe prijs.

Aanvullende vraag over het product werd snel beantwoord door de gemakkelijk bereikbare medewerkster van de klantenservice. Wekte vertrouwen en de goede indruk werd ondersteund door de snelle (gratis) bezorging en de scherpe prijs van het kwaliteitsproduct.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.