De eene dag besteld volgende dag in huis

Tevreden

Goede prijs en snelle service

Echt SUPER

Parfum voor een superprijs. 100% origineel. En de volgende dag al ontvangen.

Zeer snel en correct!!

Perfect!

Snel en correct geleverd. Ook de informatie over de levertijd was goed.

Snel en correct geleverd. Ook de informatie over de levertijd was goed.

Ik ben zeer tevreden

Alles word per mail goed meegedeeld..goede service en snelle levering

Compleet

Correcte uitvoering

Dat de bestelling correct en snel wordt geleverd.

Ik vind het erg fijn om bij jullie te kopen . Het scheelt veel in de prijs en het wordt snel en correct geleverd. Ben er erg blij mee .

Super lekker geurtje gekocht voor mijn vriend, heb deze de volgende dag al ontvangen!

Goedkoop, snel en volgens afspraak.

Goede service,ik ben erg tevreden,ga zo door.

Gewoon super !

Was de eerste maal dat ik bestelde bij Superwinkel. Ik was aangenaam verrast, zowel prijs die zeer aanlokkelijk was alsook de bestelling die binnen de 24 uur bij mij thuis afgeleverd werd. Gewoon super dus !

Scherpe aanbieding en snelle levering

Goede prijs, snelle levering, top!

Mooi prijsverschil met parfumeriezaken id buurt, tijdig en correct geleverd!

Goedkoop en snel

Eerste keer gekocht bij superwinkel. Groot aanbod, zeer goede prijzen. Binnen een dag geleverd en ook achteraf kunnen betalen. Zo hoort een webshop te zijn!

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering Goeie prijzen Prima in orde!

Super, goedkoop

Snelle levering van 2 parfums die nog goedkoper zijn dan bij de meeste winkels / drogisterijen.

uitstekend

Ga zeker weer bestellen

Gedaan wat beloofd werd.

Met de bestelling kun je snel zien wat er gestuurd gaat worden, en in een mooie verpakking werd ons dat aangeboden.

Goed met snelle levering

Duidelijk en makkelijk winkelen. Eindelijk een bedrijf dat de snelle levering ook waar maakt.

Fijn winkel snelle levering perfect

...

Superwinkel gewoon super!

Voordelige aanbiedingen in vergelijking met andere leveranciers. Snelle levering. Prima info ten aanzien van de besteldag-en tijd. Kortom zeer tevreden.

Dik tevreden

De prijs was zeer aantrekkelijk en een zeer snelle levering , top . Ga zeker nog een keer bestellen .

Supersnelle levering, prima verpakt, gewoon klasse!

Bovenverwachting snelle levering, op een goede manier verpakt. Gewoon eerste klas!

Geweldige service, snel, overzichtelijk en tegen de beste prijzen!

Superwinkel heeft een breed assortiment tegen de scherpste prijzen! De service is uitstekend, snelle levering, een overzichtelijke website en alle A-merken aanwezig en op voorraad! Daarnaast zeer betrouwbaar!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.