Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Correct

Mooie en ruime keuze tot aanbiedingen Correcte en duidelijke opvolg naar communicatie Praktische website Snelle leveringen

Angel van Thierry Mugler de geur die ik al jaren draag maar nu aanzienlijk goedkoper. Heel blij mee.

Snel, goeden betrouwbaar

Snel besteld snel geleverd tegen een prima prijs

Uitstekend product, prima contact en goeie levering!

Zie boven!

Tevreden

Kortere wachttijden tot nu toe ! 3x producten besteld en tot 2 dagen thuis geleverd .

goed gevoel bij

zie boven

Snel geleverd voor de beste prijs

Een 10 met een griffel Voorde Superwinkel, snel en goedkoop gewoon Super(winkel)

Super snel geleverd zoals omschreven.

Super snel een heerlijk geurtje!

Zelfs in deze tijd een razendsnelle levering. Bestellen was eenvoudig en de prijs zeer voordelig. Het geurtje is heerlijk.

Snel en goed geleverd

Precies het artikel wat ik wilde.

Super correcte en snelle afhandeling!

Zo heb ik het graag, professioneel en snel met topproducten!

Snelle levering voordelige prijzen

Super voordelig assortiment en snelle levering meer kan ik mij niet wensen, chapeau !

Snelle en goede ervaring!

Ik had een dag van te voren besteld en ze hadden me goed op de hoogte gehouden over mijn pakje en de dag erna kwam het al aan!

Snel en makkelijk.

Pakket was er in nog minder dan 24 uur!

Snel, betaalbaar, handig!

Hugo Boss parfum gekocht. Goedkoper dan in de drogist, maar de kwaliteit is hetzelfde, super fijn! Voor 22:00 besteld is andere dag in huis, dat is ook gelukt dus dat was top!

Levering prima in orde!

Nette verzending en prima service. Aanrader!

Fijne ervaring

Snelle verzending alleen door een fout van dhl duurde het veelste lang voordat ik het ontving

Van bestelling tot levering zoals het hoort

Echt super op alle vlakken

Alles perfect verlopen

Superkoop in supertijd!

Superlevering in een supertijd! Van harte dank!

Fijn dat ik dit heb gevonden.

Blij dat ik deze heerlijk ruikende bodylotion heb gevonden bij jullie.

Super Ervaring perfect optijd gewoon superrr heb gelijk de site doorgestuurd naar mn familie

Heerlijke luchtjes en lekkere grote fles ;-)

Bestellen en levering gingen feilloos. In een woord SUPER!! Dank jullie wel.

Een van mijn favoriete parfums heb ik voor de helft van de normale prijs kunnen kopen :0. ‘S-avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd :-) Top dus!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.