Goede en snelle service

Product voor lage prijs en volgende dag al in huis. Goeie service.

Geweldige service

Mijn vrouw loopt al een half jaar Douglas in en uit om een luchtje te testen en dan pakt ze altijd Gucci Bloom, ze vindt het zo’n lekker luchtje. Maar ja €120,- is dan best veel geld, en uiteraard wil ze dan 100ml. Tot onze verrassing zagen we op jullie op site dat Gucci Bloom 100ml, het geurtje van mijn vrouw ineens €70 kostte, €50 minder dan in de winkel. Ze was heel blij met haar cadeau voor haar verjaardag!!!

Ik was zeer tevreden

Betrouwbaar ...

Goedkoop ... betrouwbare levering en betaling ... juiste keus.

snelle opvolging en levering van gewenst product

ik ben zeer tevreden van de snelle opvolging van mijn bestelling

Super snelle levering! Geweldige prijzen. Goede kwaliteit!

Super serivce

Super makkelijke site om te bestellen. Gemakkelijk betalen en duidelijke informatie over je bestelling. Super service en snel geleverd zoals beloofd! Ik ben super tevreden!! Volgende bestelling volgt snel weer.

Het was snel binnen en goed verpakt!!

vlot en voordelig

alles super vlot en korrekt !

besteld en met een paar dagen in huis

vlot, goed ingepakt en een mooi prijsje

Kwaliteit voor een lager prijs...

De prijs scheelt een hoop met andere aanbieders.

Snel, correct.

Prima ervaring. Geen enkele opmerking

Snelle levering.

Prima.

Mijn bestelling werd zeer snel en correct geleverd. Ben heel tevreden.

Met een woord geweldig

Duidelijk website. Alles makkelijk gevonden. Snel besteld en geheel volgens afspraak geleverd in een mooi passend doosje.

Leuk assortiment en snelle levering

Leuke producten aan een goede prijs met een snelle levering.

Snelle service en product zoals verwacht. Top!

Goede service.

Zeer snelle levering.

Perfect!

Goodkoop, eenvoudig webpagina, supersnel levering

Eenvoudig bestellen. Smartwatch besteld. Product was flink afgeprijsd. Volgende dag al geleverd.

Snelle levering en voor de laagste prijs, fantastisch!

Snelle levering en voor de laagste prijs, fantastisch!

Super zending en originele geur

ik twijfelde eerst of de geuren echt waren, maar het is echt origineel en super goedkoop dan andere websites/winkels. Ik zal dus ook blijven bestellen bij jullie.

Toppie

Top service ,niks om aan te merken.ik heb besteld ,de volgende dag meteen goed ontvangen. En op tijd.

Super snelle levering!!

Spullen goed aangekomen alleen was het flesje van Si parfum aan de zijkant beschadigd.

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering

Gebruikersvriendelijke site, eenvoudige bestelling, super snelle levering.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.