Geweldige service al paar keer bestelling geplaatst

Top bedrijf heel snel met bestellingen kwaliteit hoog toppers echte aanrader en prijs voordeel toppers

Topwinkel

Goedkoop , snelle levering en super service Voor mij is dit de ideale winkel waar ik mijn make- up en parfum koop

Bij deze site ga ik meer bestellen

Een heel goede en snelle service

Altijd snelle levering

Altijd net iets goedkoper dan elders.. blij met de altijd snelle levering en de (klanten)service altijd nog goed geholpen.

Geweldige snelle service voor het bezorgen van mijn lievelings parfum!!

Een goede en duidelijke site om op een vlugge manier het product te bestellen en te ontvangen

Toppppp!!!

Veel keuze Goede prijzen Snelle en juiste levering Top!

goede kwaliteit en snel bezorgd

Erg goed

Erg vriendelijke site. Snelle reaktie, snelle levering die keurig was verpakt en netjes werd aangeboden door de bezorger. S’avonds besteld, volgende ochtend in huis. Geweldig.

Alles netjes verlopen

Alles is prima verlopen, snel in huis en leuke verpakking van de doos. En natuurlijk super blij met de lage prijs van de parfum :-) Nergens voordeliger gevonden dan hier bij Superwinkel. Tot de volgende bestelling !!

Perfecte site

Perfecte site, snel, goede kwaliteit en goede prijs.

Vrijdag avond bestelt en de volgende dag bezorgd.

Snel en goed.

Geen probleem met bestellen. Snel bezorgd.

zeer efficiënte en correcte levering

Uiterst te reden : correct de afspraken nagekomen

Correcte levering.

Goeie prijs

Snel services

Super tevreden, prijs en kwaliteit, ik denk nergens goedkoper

Helemaal geweldig.

Vandaag besteld morgen in huis is mijn motto. En dat geld ook voor Superwinkel zelfs in carona tijd. Ik zou zeker weer bij Superwinkel bestellen.

Super winkel!

Producten zijn precies zoals de omschrijving zegt en zijn heel snel geleverd

Super tevreden!!

Very satisfied with my purchase!

Goedkoop correct snelle levering

Super prijs, snelle levering, keurig verzorgd pakje.

Heel tevrden, wat een cadeautje voor mezelf!

Geweldig ,snel,niets op aan te merken

excellent service and prices

ik reis veel professioneel ; kom dus veel in luchthavens met 'tax free' shops ; ik heb al gemerkt dat die vaak niet goedkoper zijn dan de lokale winkel, integendeel ; de prijzen bij superwinkel zijn wel heel scherp, en mijn eerste ervaring was qua service ook perfect (levering dag na bestelling : top !) ;

snel en betrouwbaar

voldoet aan de belofte, dar het de volgende dag wordt geleverd en op de aangekondigde tijd!

Snelle afhandeling en goeie afhandeling

Snel en makkelijk bestellen, paar klikken en het is in orde

geweldig

behulpzaam, vriendelijk,meedenkend,goed op de hoogte. snelle levering.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.