Altijd tijdig, altijd vriendelijk... gewoon zoals het hoort!

Op dit bedrijf kan je vertrouwen. Juiste snelle levering. En als het toch eens misloopt, wordt het vakkundig opgelost!

Prijs kwaliteit zeer in orde!

Levering kwam op tijd

Super!!!

De nieuwe parfum van Issey Miyake voor Vaderdag gekocht en de volgende dag al in huis. Veel goedkoper dan de parfumeriewinkels en goede opvolging. Ik heb al reclame gemaakt bij mijn collega’s voor jullie.

Bij onze eerste aankoop is alles heel vlot verlopen !

Alles was prima in orde, en alles werd heel snel geleverd.

Overzichtelijke website, snelle levering

Super snelle levering ondanks alle corona perikelen. Goed verpakt, geleverd zoals omschreven. Top!

snelle levering en uitstekende prijs.

superwinkel is en werkt super.

Heel tevreden

Heel snelle levering en goede prijs

Super snelle levering !

Super snelle levering en goed verpakt !!

goede duidelijke website

goed ,duidelijk en snel ,jammer dat er onnodige folders worden toegevoegd

heel vlotte levering

De producten worden heel snel geleverd. Ook de prijzen zijn goed

super snel geleverd en alles naar wens

Mijn besteling is goed en snel geleverd en wat ik besteld had was zeer prijsgunstg en de kwaliteit was geweldig

zeer goed

mijn ervaring is zeer goed alles op tijd geleverd en het is ook nog een stuk goed koper

Gemakkelijk, duidelijk en snelle service!!

Plezant als je bestelling correct uitgevoerd word. Bedankt voor de beste bezorging

Mooi product aan voordelige prijs

Snelle gratis verzending, goed verpakt en mooie merkproducten aan scherpe prijzen. Voor herhaling vatbaar.

Exceptionnel !!!

Prix democratique ,rapidité d envoi ,colis tres bien emballé .pas de meilleur site que le votre

Prima service, bestelling volgende dag geleverd

Geen problemen, bestelling keurig de volgende dag geleverd

Met recht, een Superwinkel! En een stuk goedkoper!

correct

vlotte afhandeling

Zoals altijd uitstekend

Amai gewoon super

Snelle en correcte levering kan niet beter.

Zoals de naam zegt t is een superwinkel !

Perfecte, correcte service

Uitstekende prijs /kwaliteit

Met recht Superwinkel

Voor het eerst hier besteld. Scherpe prijs en supersnelle levering. Voor herhaling vatbaar.

1 dag na bestelling geleverd , prima

Prima , levering volgens afspraak

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.