Alles zeer goed geregeld.

Zeer goed en vlotte afhandeling van de bestellingen,fijn om mee samen te werken.

Fijne producten, goede service, mooie prijzen

Zie titel

super service

produit commandé le mercredi et reçu le vendredi! Excellent service!

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie online heb besteld. Alles is zeer vlot verlopen.

snelle levering en goed product

Geweldige service! TOP

Goed en snel!

Voordelig, gemakkelijk en snel!

Top service. Duidelijke website en een snelle levering.

alles volgens afspraak

Goede prijs en bestellen en leveren verliep probleemloos.

Scheelt in prijs

Bestel altijd parfum, scheelt enorm, snelle levering

Helemaal top!

Snelle leveringen! Word bijna 30 ik wil wel een kado bon winnen , dan bestel ik meteen nog een geurtje bij jullie

Prix incroyable

Envoi rapide, prix vraiment abordable. Je recommande

Super zoals de naam Superwinkel!

Mijn ervaring is echt top! Ik kreeg het pakketje de volgende dag al binnen en ik de doos waren er ook kortingsbonnen. Het geurtje is uiteraard ook ge-wel-dig! Ik raad superwinkel zeker aan vooral door de snelle levering en toffe producten die je kunt vinden op de website. Heerlijk uitgebreid echt top!

Supertevreden

Snel bezorgd en makkelijk bestellen

Top!Super snel geleverd.

Voor een lage prijs en ook nog eens snel geleverd.

goede prijs en snelle bezorging

Scherpe prijs en snelle, keurig verpakte verzending.

Goedkoper dan in de winkels

Betere prijs. Snelle levering.

Zeer snelle levering en heerlijk orgineel geurtje erbij!

Zeer interessante prijzen. Snelle levering! Ik ben blij .

Levering was snel, gemakkelijke site

Fijne, betrouwbare webwinkel

Makkelijke manier van bestellen. Snelle levering. Helaas was mijn parfum in de verpakking gebroken... gelijk gebeld en gemaild en ik ben netjes geholpen! Ik ga hier vaker bestellen.

Zeer goede en duidelijke site . Beste prijzen , goede kwaliteit en ruime keuze .

Prima frisse eau de toilette

Savonds besteld en de volgende middag geleverd. Fijn want dat was op tijd om de fles cadeau te kunnen geven. Prima prijs voor een grote fles. Lekkere geur.

Super Goed

Vlotte gebruikers interface, snel bestellen en even snel geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Heel goed en op tijd geleverd

Heel goed en op tijd geleverd

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.