Snelle, efficiënte service

Goede informatie waardoor snelle keuze. Na bestelling snelle levering. Lage prijzen zonder bezorgkosten.

Snelle levering van mijn parfum. Geur is het zelfde als die van ici Paris en blijft ook goed hangen. Volgende keer bestel ik zeker weer mijn parfum hier bij super winkel!

kwaliteit is erg hoog

Verzending was snel De prijs is heel toepasselijk En de kwaliteit is erg hoog

Snelle service en uitstekende prijzen

Voor de eerste maal parfum aan een voordelige prijs besteld bij Superwinkel. De levering was perfect snel en correct. Ik bestel zeker nog bij Superwinkel!

Super service

Super goed

Zeer snelle levering goede kwaliteit.

Super Superwinkel!!!!

Duidelijke website, zoekfunctie ok, prijzen van parfum goedkoper dan elders. Bestelling dag nadien thuisbezorgd.

Door corona niet tijdig geleverd

Op zondag (3 mei) mijn bestelling geplaatst. Netjes een bericht ontvangen dat we uiterlijk 9 mei de artikelen zouden ontvangen. Helaas was dit niet het geval. In deze tijd kan het voorkomen dat bestellingen wat langer op zich laten wachten, maar we hebben ook geen bericht ontvangen dat het later verstuurd zou worden. Dit was in mijn ogen wel netjes geweest. Nu stonden we met lege handen met moederdag. Vandaag maar bij de Douglas een luchtje gekocht welke de kleine kon geven.

Altijd de beste en de snelste levering Topservice!

Ik zal zeker en vast nog bij jullie bestellen , super service

Lage prijzen en snelle levering

Na prijzen vergelijken bij superwinkel de laagste prijs gratis verzending en de volgende dag in huis. Kan niet beter.

Snelle, correcte levering en goed verpakt!

Snelle, correcte levering en goed verpakt !

Super super super klantenservice

het is het leuk ik ga nooit meer naar een andere Winkel ik blijf altijd bestellen bij superwinkel is echt een superwinkel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ik ben heel tevreden over mijn aankopen bij superwinkel.nl, het is altijd voordeliger dan bij een andere parfumerie.

Super snel geleverd en ben zeer tevreden

Prachtige korting op de aankoop en super snel geleverd.

Snelle levering van het product

goede prijs verhouding

Uitstekende ervaring

Mooie prijs, snelle levering!

Perfect!

Super snel levering en super service

Betrouwbaar, goedkoopste prijs, snel geleverd,

Ik was eerst wat huiverig om hier te bestellen omdat de prijzen me te goed leken om waar te zijn. Maar de producten bleken bij mijn eerste bestelling wel degelijk echt te zijn (dus geen ****). De levering was ook nog eens super snel (1 werkdag na bestelling). Bij de 2de en recent 3de bestelling ging het ook evengoed Ik ga hier voortaan vaker bestellen. De producten in afslag zijn hier vaak echt de goedkoopste en de service consequent goed. Ik weer niet hoe jullie het doen, maar ik ben alleszins zeer tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zorgvuldig en snel

Snelle service,volgende dag al door de deur.

Excellent

snelle bestelling, goedkoop

Super snelle levering, alles netjes in orde en ik kon mijn vvv bon inleveren!! Helemaal blij!

Geen klagen.alles supersnel geleverd

Super makkelijk en perfecte levering

De geurtjes waren in een vrolijk doosje geleverd. Snel en makkelijk En de prijs? Die is SUPER!! Mooie lekkere geuren voor een zacht prijsje. Ik kom terug

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.