Snel, goed en keurig volgens afspraak

Super!! Deze winkel maakt zijn naam (en beloftes) waar. Binnen 24 uur geleverd, cadeau was keurig ingepakt het andere product in perfecte staat geleverd!

Prima club!

Goede service, mooi verpakt👍

Superervaring bij Superwinkel.nl

Mijn bestelling snel en keurig ingepakt ontvangen. Herenluchtje Karl Lagerfeld was spotgoedkoop en goede stoere nagelknipper van Tweezerman Gear. Eerlijke leverancier, Per DHL track & trace kun je de status van je bestelling volgen.

Bestelling snel en goed ontvangen.

Tot mijn verwondering was mijn bestelling op tijd geleverd zoals afgesproken 🤗zeker omdat het online bestellen voor mij nieuw was. Ook aangenaam verrast door dr voordelige prijzen voor mijn parfums Jullie hebben een tevreden klant en ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn vriendenkring.Mvg Noëlla

Snelle en keurige afwikkeling

Snelle en keurige afwikkeling. Groot assortiment en prima prijzen. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Super service, woord gehouden!

alles wat jullie beloven is werkelijkheid! Super

Alles perfect verlopen, zeer mooie ingepakt, en mijn echtgenote super tevreden, bedankt

correcte, snelle afhandeling van product aan de juiste=laagste prijs

Elke bestelling die ik reeds plaatste werd snel, correct en aan de juiste prijs geleverd

Makkelijk te bestellen en correct geleverd

De website is heel toegankelijk zodat je makkelijk en snel kunt bestellen. Dit is denk de derde keer dat ik iets besteld hebt en deze bestellingen zijn allemaal correct geleverd.

Ze hadden precies wat ik zocht tegen scherp tarief

Zoals verwacht

Snel geleverd. Zelfs in coronatijden. Nu nog hopen dat het wimperserum even goed werkt als reviews mij vertellen 😀

Product had bijna geen geur meer...

Bestelde Davidoff Cool Water Eau de Toilette Men had nauwelijks geur meer. Alcohol geur overheerste gewoon. Dit spul was of **** of zeer oud. Zal nooit meer iets hier bestellen. Verzending overigens wel zeer snel en netjes verpakt.

Tevreden

Snelle levering. Blij met mijn parfum. Kortom heel tevreden.

Fantastische webshop

Een leuk make-up doos besteld voor een meisje van 4 jaar. Snelle service.. top!

Uitstekend, snel en veel keus

Snelle levering en geweldig veel keuze van eau de toilette en parfums. Jaren lang kon ik mijn favoriete merk niet meer krijgen! Nu bleek dat jullie hem wel hebben, fantastisch.

Kwaliteit, snel en laagste prijs

Alles naar wens . Snel geleverd Goede prijs Kwaliteit Dank u . Mvg

Ik ben heel blij met mijn parfum

Voordelig en snelle levering

Ben heel blij met Superwinkel. De parfum die ik zocht was nergens meer te krijgen, hier wel!

Snelle levering, goedkoop en makkelijk bereikbaar met chat.

Supersnel.

Heerlijk, geen poespas. Alles snel in huis.

Super service

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima deal zo

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima deal zo! De producten waren hier het goedkoopste, meteen wat extra douchegel met korting aangeschaft en extra geurtje. Volgende keer weer hier bestellen, want de verzendkosten waren hier het beste ivm andere internetwinkels.

Loud and Clear.

Eerste ervaring,het komt allemaal duidelijk en goed over👍😁

Zoals bovenstaand cijfer in een woord geweldig!!!!

Snelle leveringsdatum en goede verpakking.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.