Totaal niets op aan te merken!

Goede deal & een snelle levering!!!!

Zeer gebruiks vriendelijk menu en daardoor makkelijk te bestellen.

Zeer goed. En ook heel fijn dat je gelijk kan kiezen wanneer je het bezorgd wil hebben.

Goed origineel product tegen goede prijs.

Fijne webshop met breed aanbod en vaak erg goede prijzen. Originele producten.

value for money; snelle levering

concurrerend geprijsd en de dag na plaatsing van de bestelling al in huis. Top !!

The products I wanted, at a great price.

Mooie site, makkelijk te bestellen! En super snelle verzending en levering. En natuurlijk het mooiste....prijs voor het parfum wat ik heb gekocht was een heel flink stuk minder dan elders!! Dus SUPER!!

Snel geleverd, netjes verpakt, gewoon top

Veel keuze en goede prijzen

De prijzen zijn 10-25% lager dan Douglas of ICI Paris. Ook veel meer opties in verschillende maten van parfums en ook vaak snel de nieuwste parfums

Prettig

Ik snap niets van de geur enveloppen van Ortigia. De korrels zitten in een envelop van dik geplastificeerd papier waar amper (alleen zeer licht) de geur doorheen komt. Ik wou de geur korrels open knippen. Om ze op een schaaltje te leggen zodat er meer te ruiken is. Ik kreeg een nieuwe envelop opgestuurd, heel attent.

Fijn snel en makkelijk

Snelle verzending. Product zoals beschreven

Snel en keurig geregeld

Besteld en de volgende dag in huis, perfecte service!

Goede kwaliteit en snelle levering, niks op aan te merken

Herhaling vatbaar!

Goede service en snelle bezorging.

Geweldige parfum

Snel ontvangen

Cadeau voor mijn zoon. Op tijd ontvangen, Netjes en goed beschemd ingepakt, zodat het cadeau onbeschadigd is aangekomen.

Vlot et zeer scherpe prijs

Zeer verrast om mijn lievelingsgeur te vinden op deze overzichtelijke website. Bestellen ging vlot, levering is zeer snel en verzorgd. Deloox heeft er een vaste klant bij. Dank je wel.

Voor herhaling vatbaar

De beschrijving over de parfum, die ik niet kende , wekte mijn intresse maar het was de aantrekkelijke prijs waardoor ik overging tot bestellen. Mijn eerste keer via dit bedrijf. De comunicatie is erg duidelijk en de levering naar België verliep vlot. Zeer tevreden over mijn aankoop en voor herhaling vatbaar!

Goedeprijs voor lekkere parfum

Gewoon top!

Goede prijs en supersnelle bezorging

Deloox heeft goede prijzen. De beste parfums voor de laagste prijs. Ook de bezorging was binnen 1 dag.

Niets ontvangen...

Ik heb vorige week besteld en er is niets binnen... het lijkt wel of dhl het pakketje zelf houdt.. De website zelf leek mij goed en ik wilde eigenlijk nog een bestelling plaatsen, maar nu wacht ik hier maar even mee, heel vervelend.

Super snelle levering

Beste prijs.

Bij Deloox vind je steeds de beste prijs.

Super goed

Zeer snelle levering

Het was zo snel bezorgd en goed ook

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.