Zo snel en goedkoop ook nog , mijn bestelling thuis.

Top !!

Snelle levering, super scherpe prijzen

Mijn lieveling parfum scherp geprijsd en snel in huis.

Top,snel,duidelijk,inorde

Dik oke

Doet zijn naam eer aan, super!

Fantastisch!

Correct prijs, snelle levering en goed verpakt.

Maken ook en snel

het bestelde item werd keurig netjes ingepakt en op tijd verzonden.

het was de eerste keer, dat ik bij Superwinkel iets besteld had. het overtrof mijn verwachting toen het pakketje supersnel bezorgd was Het uitpakken was een feest; keurig - vlgs. - afspraak in cadeau-verpakking en de fles met inhoud is uitstekend terecht gekomen. Al met al is onze eerste ervaring met Superwinkel.nl uitstekend bevallen. een tevreden klant! H. Oosterhuis.

Super snel

Makkelijk en snel geleverd, zonder verzendkosten …. super Weer een tevreden klant :)

Zeer goed!!!

Product besteld afgerekend en de volgende dag al in huis. Geweldig!!!Dit mag iedereen weten

Snelle levering. Mooie cadeauverpakking Goede prijzen

De grootste troef van thuiswinkel is de uiterst snelle levering en de leuke promoties.

Verliefd geworden in winkelop si ,online goedkoper besteld.

Duidelijke site. Prijs voordeliger. Snelle bezorging

Snelle levering en erg goede prijs kwaliteit verhouding!!! Aanrader !!

Snelle levering, erg goede prijs kwaliteit verhouding! Aanrader !!

Correctie afwikkeling van de web order.

Snel en correct

De prijzen zijn gewoon het beste en ik hoef niet achterlijk lang te wachten op mijn pakket. Snel, veilig en voordelig. Wat wil je nog meer?

Super !!

Nooit eerder besteld, voor tien bestelling gedaan en volgende geleverd !! Pakje goed ontvangen . Top Service !!!!

100% echt product. Dus geen ****! Scheelt bijna 50% met ICI Paris. Terwijl het alleen bij ICI Paris te koop is. Kost daar €125,-. Ik had het trouwens de volgende dag al in huis

super

snelle levering en goeie producten

Spullen zijn niet duur

Betrouwbare site!!!!

Een betrouwbare site! Zeer belangrijk! De levering was zeer snel.

Een prachtige parfum tegen een geweldige prijs

Superwinkel is een superleverancier met een erg overzichtelijke website en mooie producten, die erg snel na de bestelling geleverd worden.

Ruime keuze en snelle service

Is helelemaal top service!

Super prijzen en een snelle levering!

Snelle en correcte afwerking van de bestelling

Interessante assortiment en voordelige prijzen

Snelle levering, keurig verpakt. Kwaliteit producten ook goed.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.