Snelle service!

Zeer goede prijs voor parfums! Snelle en correcte aflevering.

Hele snelle service

Snelle service, goede levering

Simply the best

Simply the best

Goede ervaring.

Top en snel geregeld.

Aanrader

Goede prijs en super levering

Snel aangeboden

Super site en zeer super snelle levering

Super site en zeer super snelle levering

Top, goedkoop en SUPER snelle levering.

Top, goedkoop en SUPER snelle levering.

Super product voor een waanzinnige prijs.

In eerste instantie wat wantrouwig door de laatste prijs, maar na het lezen van wat reviews geen twijfels meer. Levering was zeer snel, product van hoge kwaliteit en met de waanzinnige prijs kan er geen winkel tegenop!

Goed en snel

Prima winkel. Snel en goed

Eerlijke prijzen en een correcte snelle levering.

Alles heel vlot verlopen. Mooie prijzen en een verzorgde levering. Dus in dit geval kan ik niet anders dan een 10 geven.

Snelle service en goed verpakt

Heerlijke parfum voor een mooie prijs

De klantenservice van Superwinkel.nl is zeer aan te bevelen!

Ondanks de kerstdrukte de afgelopen week heb ik mijn product op tijd en naar alle tevredenheid ontvangen! En bovendien zijn de prijzen van de parfums verleidelijk laag en het proberen waard, super!

Goede prijs en snelle service

Duidelijke website en snelle service

Een goede parfum voor een mooie prijs met snelle levering

Besteld en heel snel binnen, goedkoop

Exact geleverd wat ik besteld heb, tegen de scherpste prijs en keurig op tijd.

Exact geleverd wat ik besteld heb, tegen

Vlotte service

Zeer goeie en vlotte service

Goede prijs en snelle levering

Topproduct en snelle service

Een supersnelle service, gecombineerd tegen een aantrekkelijke prijs voor het product. Wat wil je nog meer?? Niets toch??

Hartstikke goed

Goeie producten, snel geleverd

alles netjes en snel geleverd

Zelfs in de drukke eindejaarsperiode zijn de pakjes zoals beloofd op tijd: Correct en snel, vandaag besteld, morgen geleverd.Grote keuze, goede prijzen!

Super vandaag besteld morgen in huis ook als je belt met super winkel geen lange wachttijden en duidelijke antwoorden .je krijgt het geen je bestelde grtjes xx

Super goede site

Het was allemaal simpel en goed.

Perfecte winkel om online te kunnen bestellen

Het bestellen was al zo gemakkelijk en de keuze is zo duidelijk en zo goed over zichtbaar! Ruime keuze aan producten en het bestellen via internet gaat zonder problemen1 De aflevering is werkelijk perfect, je krijgt zelfs van tevoren nog een mail wanneer en hoe laat ze denken dat je bestelde product afgeleverd gaat worden. De aflevering is snel en coulant. Ik raad een ieder aan om meer producten bij Superwinkel te gaan bestellen!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.