Alles klopte. Snelle levering en qua prijs zeer scherp.

Perfect in orde!

Correcte prijs, vlotte levering en goed verpakt

Heel goede en snelle service

Superwinkel deed wat het beloofde. Een duur luchtje, voor de goedkoopste prijs, de volgende dag bezorgd.

Naam zegt het al SUPER WINKEL

Bestelling altijd snel geleverd. Goedkoopste,Snelste,Beste Online Winkel...Super Naam zegt het al... SUPER WINKEL..

Makkelijk bestellen en ondanks Black Friday volgende dag al in huis. Aantrekkelijk prijs voor goede kwaliteit.

Snelle levering en goede producten aan scherpe prijs.

Super winkel doet zijn naam eer aan!!

Ik ben razend enthousiast over super winkel. Je hebt goedkope producten, snel geleverd. Waar ze normaal gesproken veel duurder zijn.

Geen gedoe, gewoon goed en snelle levering.

Super snel en je wordt precies op de hoogte gehouden. Daarnaast ook de laagste prijs. Super!

Snelle levering, goede service

Al meerdere malen besteld bij superwinkel en altijd goede producten voor een goede prijs, snelle levering, klantvriendelijk en goede service.

Gewoon top alles zat erin optijd geleverd

snel en goedkoop

Lage prijs voor een merkartikel, supersnel geleverd. Ook nog een kaartje er bij voor het geval eea niet goed was gegaan. Top!

de naam zegt het al superwinkel

overzichtellijk en snel

Positief

Goede prijs, vlug en vlot geleverd

super goed

Op de juiste tijd en goed verpakte product.

Origineel snel en laagste prijs. op

Mijn originele luchtje gekocht Nergens goedkoper en de volgende dag al in huis. Perfect! Verder een enorme keuze aan luchtjes en andere dingen.

Goede prijs. Snel bezorgt.

Ondanks deze drukke periode werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd, keurig in kadoverpakking.

Alles naar wens

Alles optijd geleverd en product was zoals het hoorde en voor een scherpe prijs!

prima snel

makkelijke website volgende dag geleverd. prima

Heel snel geleverd, Super prijs. En prachtig cadeau verpakt 🎈👍

De winkel met de goedkoopste geurtjes - en snel geleverd bovendien.

Super! Super winkel doet zijn naam eer aan!

Goede site, makkelijk bestellen, aantrekkelijke prijs en snelle levering! Chapeau!

Goedkoper dan ergens anders

Ik heb de alien besteld die was 10 euro goedkoper dan ergens anders. De volgende dag werd hij al bezorgd ! Ik ga zeer zeker hier vaker bestellen

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.