Betrouwbaar!

Kende deze winkel niet maar door goede recensies op kieskeurig er toch besteld. Snelle levering en goede prijs dus top!!

Alleen maar positief

Keurig snelle afhandeling en keuze voor bezorging was ook perfect

Volgens afspraak.

Top service !

Beste site ooit super snelle bediening en prachtig verpakt

Ik bestel zeker nog. Blij om jullie ontdekt te hebben 👍👍

Super goede en snelle Verzending.

geweldig zo goedkoop,verwen mijzelf snel weer,met n geurtje.

Geweldig zo goedkoop. Binnenkort verwen ik mezelf weer, met een heerlijk geurtje.

Superwinkel is een goede naam, alles was super geregeld.

Bij Superwinkel kun je gerust wat bestellen. Alles was super geregeld. Vanaf het bestellen tot en met het afleveren.

Prima ervaring!

Goede ervaring met Superwinkel. Prijzen zijn heel goed en de levering keurig op tijd.

toppie

makkelijk te bestellen...en supersnel in huis...super...en komt zeker nog een nog luchtje erbij....gewoon zo doorgaan...zal wel in de toekomst als ik een briefje ophang ..in het Engels wat opschrijven...maar nogmaals ik ben super tevreden..met vriendrlijke groet Marco Bongers.

Goed en snel, en strak verpakt. Top

Overzichtelijke site en snel in huis. Super.

Goed en betaalbaar

Makkelijk te bestellen,ruime keuze en snelle levering.gewoon top

Onmiddellijke levering tegen de laagste prijs.

Gezocht naar eau de toilette, gevonden bij Superwinkel aan de laagste prijs, en één dag later geleverd. Perfect dus.

Waanzinnig goed!

Perfecte dienstverlening.

snel &accuraat

Makkelijke site met veel keuze tegen goede prijzen en leveren lekker snel.

Had verkeerde (hoeveelheid parfum) besteld, geen kans dit te herstellen

Ik had verkeerde volume besteld, wilde dat direct herstellen maar super winkel was niet bereikbaar in de avond terwijl wel de verwerkingsmailtjes binnen kwamen en zending dus onderweg was voor ik contact kon hebben. Gevolg 6,95 verzendkosten betalen aan retourkosten voor terug sturen... voor waard 13,95 (excl. alle kosten) is dat buiten proportioneel.

Super winkel

Groot assortiment mooie prijzen en ook nog eens snel geleverd wat wil je nog meer

Goede kwaliteit, snelle levering.

Makkelijke website met prima producten en voordelige aanbiedingen. Bestellngen snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over alles!

Super vlotte webshop, snelle levering en beduidend goedkoper

Alles netjes

Kwaliteit voor een goede prijs

De bestelling ging erg makkelijk, omdat de site is overzichtelijk en de levering was snel.

Geweldige snelle levering

Mooie aanbieding die ook nog eens snel geleverd werd. Gewoon geweldig.

Geweldige service

Supersnelle service

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.