Afspraak is afsraak

Vanmiddag in Spanje de besteling ontvangen volgens afsraak. Super blij!

Super goede en snelle service

Goede en snelle levering. Prima gemakkelijke website

Super(winkel)

Goede snelle service en ook nog goedkoop!!

Een dikke aanrader!

Ik ben zeer tevreden over Superwinkel.nl, ik hoorde ervan via een vriendin en ga er zeker en vast nog bestellen en aanraden aan familie, vriendinnen,...

Mooie prijzen en supersnel in huis, top!

Snel, goed en betrouwbaar.

Snelle levering en goede service!

Fijn om zo snel iets te kunnen bestellen en meteen de volgende dag geleverd te hebben...

Heldere site, duidelijke prijszetting , kwalitatief

De aangeboden waren in mijn interessegebied worden duidelijk omschreven en zijn zeer concurrentieel qua prijs.

Perfecte service zoals beloofd 👍

Alles is perfect verlopen zoals beloofd, geen valse beloftes, super service 👍

super verlopen

top goed op de hoogte van alles

Goed product, goedkoop, snelle levering, Tracking was heel handig! Blij met deze superwinkel!

‘S avonds besteld, volgende dag al geleverd!

Mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Zeer scherpe prijzen en zeer vlotte levering!

Super winkel!

Ik koop vaak bij Superwinkel, goedkoop En snel.

Super Winkel. Snelle en correcte levering

Mijn bestelde los glas voor een buitenlantaarn is snel en zeer goed verpakt geleverd. Het was zodanig verpakt dat het gewoon niet kapot kon gaan. Echt super, zoiets nog niet eerder gezien.

Zeer correct als een tijdklok

Zeer correct en of het een tijdklok was !!

snel en goedkoop

OK

Fantastisch!!

Top service met onklopbare prijzen!! Meermaals parfums gekocht en telkens zeer professioneel behandeld. Onlangs Lancome Magie Noire om 21 uur besteld en de volgende dag om 9 uur geleverd thuis in Antwerpen. Dit is gewoon een superwinkel...

Sneller geleverd dan gedacht.

Uitstekende winkel

Snelle levering, Mooie prijzen Zeer tevreden over de producten

Snel en veel voordeliger

Mijn bestelling snel geleverd en goedkoper dan bij andere webwinkels, zeer tevreden dus!

Snelle geleverd

Heel veel keus

Goede prijs, snelle levering. Gewoon super

Mijnmoeder van 84 wilde hetzelfde luchtje als ik, mijn man heeft er bij D.... 67€ voor betaald bij jullie 53 inc bezorgen. Fijn dat mijn butget nu toereikend was om hem 23 november op haar verjaardag te kunnen geven .... Ik heb er een rare smaak van wanneer in de winkel zoveel meer betaal moet worden, ik ga ook zeer zeker jullie site volgen. Thanks...ook namens mam 🥳

Snel orgineel en heeeel goedkoop

Snelle levering en heel goedkoop Netjes verpakt

Snelle service en aantrekkelijke prijzen.

Blij verrast hoe snel en makkelijk het bestellen verliep. Daarnaast aantrekkelijke prijzen. Hier kom ik dus weer terug :)

Bestellen en leveren volgens afspraak en pakket goed te volgen.

Heel tevreden, ga er zeker vaker gebruik van maken. Dank je wel voor de snelle en goede levering.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.