Slecht

Heb patchoulli gekocht maar na 10 minuten is de reuk weg

SUPER!

Duidelijke beschrijving Betaling via IDEAL volgende dag al in huis SUPER! ga hier zeker vaker bestellen

1 betelling niet binnen de gestelde verzend datum volgens jullie web aanduiding

mijn verdere ervaring niks dat goeds

Goede producten eerlijke prijs snelle levering

Een aanrader goede producten overzichtelijke website eerlijke competitieve prijs

prima verpakt en alles compleet

Kan niet beter

Snelle levering, goede prijs.

Zeer tevreden!

SUPER!!

GEWELDIG!

Super slecht

Ik heb de molecule 01 besteld. Deze reuk is binnen 2 seconden weg!!! We hebben de officiële geur vergeleken met die van superwinkel. Het lijkt net water tegenover de officiële! Zeer slecht en absoluut niet aan te raden. Ik ga nooit meer iets bestellen hier.

Tevreden

Goed verpakt, goede prijs, snelle levering

Was super

De bestelling verliep super. Zoals afgesproken op de dag zelf afgeleverd. Prachtig ingepakt. Ik was blij en de ontvanger nog blijer. Zou de volgende X weer bij jullie bestellen.

Zeer snelle levering

voordelig en snel geleverd

Keurig snel geleverd

Goede prijs kwaliteit

zoals het hoort

goede website, duidelijke bestelprocedure, goede en snelle uitlevering.

gewoon een goede leverancier,die zijn belofte waarmaakt.

Levert keurig verpakt de door mij gekochte spullen spullen af. De prijzen zijn zeer gunstig vergeleken met andere leveranciers. Kwaliteit is goed. Zeer nette web side waar je alles eenvoudig kan vinden. Zeker een aanrader.

Goed assortiment en levering,

Goede scherpe prijzen, betrouwbaar, levering helemaal op tijd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je pakketje.

Super en snel

Super snelle levering 👍👍

Betaalbaar en betrouwbaar, snelle levering

Snelle geleverd en betrouwbaar.. goedkoop

Goed top

Echt top netjes geregeld

Prima service! Snelle levering.

Parfum voor een mooie prijs. Prima service. Snelle levering!

Snel in huis en keurig verpakt.

Een echte’superwinkel’

Duidelijk site, heel eenvoudig een bestelling plaatsen en vervolgens een supersnelle levering de volgende ochtend al, TOP!

Grote keuze aan de beste prijzen

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met een ruim aanbod aan parfums. Heel voordelige prijs en zeer snelle levering: echt een aanrader!

Top merken voor een keurige prijs.

En volgende dag al in huis

Precies goed

Het product was makkelijk te vinden, snel besteld en betaald en volgens afspraak gratis bezorgd. Kan iet beter!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.