Snelle service!!

Voor 22.00 uur besteld volgende dag mijn geurtje in huis. Super snel en fijn dat ik niet naar de winkel hoef, parkeerplaats zoeken. Ideale superwinkel, ik koop er graag voor heel mijn familie!

snelle levering, keurig ingepakt, goede prijs!

Heb parfum bij superwinkel.nl gekocht. Bij de Douglas driedubbel de prijs, de gewenst ml uitverkocht en niet na te bestellen. Bij superwinkel wel, de volgende dag geleverd en een mooie prijs. Top! Ik bestel hier zeker weer.

Snelle levering!

Ben heel tevreden! Snelle levering en leuke prijzen ook uiteraard.

Duidelijke site, hele goede prijs en supersnelle verzending. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden en alles klopte. SUPER dus!!

Mijn verjaardag cadeau

Mijn schoondochter wilde graag een Jasmin Noir eau de toilette voor haar verjaardag. Dus besteld en mooi in laten pakken. Snel geregeld en snel in huis. Prima dus!

Goeie prijzen snel besteld en geleverd.

Duidelijk site en snelle bezorging!

Duidelijke site, veel keuze en hele snelle bezorging

Goede prijs en snelle en correcte levering.

Blij met mijn lievelingsgeurtje,en zeer tevreden over snelle en correcte afhandeling van de bestelling.Top!

Duidelijke website, heel snelle levering

Duidelijke website, heel snelle levering

Geur is niet oké

Geurtje Molecule 01 totaal geen geur aan.! Baal enorm.!

Prijs en service van hoogste niveau

Van bestelling tot ontvangst uistekend zowel snelheid als prijs

Gewoonweg goed...

Vrijdagvoormiddag besteld.. maandagmorgen om 10 uur afgeleverd... super!!!

Prijs/kwaliteit, levering altijd in orde

Altijd correct zowel prijs / kwaliteit als levering

Goede producten voor een lage prijs

Bulgari parfum besteld voor een veel goedkopere prijs dan in een winkel in de stad. Daarnaast steeds ingelicht over de levering welke zeer snel was.

Ruime keuze, snelle levering

Goede reviews die je helpen om je keuze te maken. Snelle levering!

Uniek aanbod en snelle levering

Ik vind bijna alle exclusieve producten terug die ik gebruik in de categorie verzorging en parfum. Met een korting van 20-30% . SUPER! Je wordt prima op de hoogte gehouden vd staat van je bestelling ! En de levering gebeurde steeds binnen de 2 dagen! Ik ben super tevreden !

Prima webwinkel

Product was snel geleverd. Voor zeer concurrerende prijs en zonder bjjkomende kosten. Geen aanmerkingen dus.

prima artikelen, prima prijs. volgende dag in huis.

Prima aftershave. Nu voor de tweede keer besteld. Weer keurig op tijd.

****?

Mijn vrouw heeft twijfels over het geleverde product: verpakking én geur wijken af van het eerder aangeschafte flesje. Dit soort berichten heb ik ook al meerdere malen gelezen in de recensies. Mijn twijfel is hierbij dus ook gevestigd. Als is het niet geheel duidelijk wat de waarheid is, maar hier bestel ik dus nooit meer. Sorry.

Misleidende verkoop en Onvriendelijk en slechte service

Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.

Supersnelle levering en prima communicatie

100% goed. Snelle levering, duidelijke communicatie.

Snelle verzending en goede prijzen.

Pakket was na 1 dag binnen en de prijs was aantrekkelijk. Jammer dat je bij het aanschaffen van een parfum geen sample ontvangt.

prettig winkelen

fijne website, snel besteld en correct verstuurd. Niets op aan te merken. En heel belangrijk je hoeft niet te wachten op kortingacties bij de bekende parfumeriezaken, die korting en vaak nog meer krijg je standaard al bij superwinkel!

prima de luxe

perfecte belevenis

Uitstekend!

Snelle service!

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.