Zo blijft een luchtje kopen leuk!

fijne service, overzichtelijke site, snelle bezorging en een aangname prijs!

Ben heel tevreden

Alleen de verpakking en de fles van me parfum was anders van wat ik binnen kreeg maar is wel het zelfde

Snelle levering, netjes verpakt

De bestelling was binnen 2 dagen binnen en netjes verpakt. Ook meteen een track en tracé code ontvangen zodat ik de bestelling kon volgen. Super !

Fantastische internet winkel.

Topproducten tegen zeer goede prijzen. Zeer correcte en snelle service en goede productbeschrijving. Top!

Goede snelle levering

Goede en snelle levering en goedkoper als elders.

Goede prijs en correcte levering

Ik koop regelmatig bij supper winkel en het is steeds aangenaam winkelen met een goede prijs en stipte levering.

Goed op de hoogte gehouden

Waren op tijd met levering.

Snelle levering, goed product

Snel en goed geleverd, hartstikke tevreden!

Overzichtelijke site , ruime keuze met snelle levering

Een fijne site om te bezoeken met ruime keuze, gunstige prijzen en een zeer snelle levering. Eigenlijk alles wat je als klant wil.

Uitstekende service!!!

zeer goede service, kwaliteit en prijs

Ik kocht drie parfum van superieure kwaliteit met een voordelige prijs in vergelijking met de geweldige parfum winkel van het hele land. Merci Superwinkel.nl Rachid.

Vlot vlug perfecte levering

Jullie maken beloftes waar!!!

Makkelijke site om iets te bestellen. Parfum was goed verpakt. Dikke prima.

Veel keus, goede prijzen, snelle levering

Ben zeer tevreden met Superwinkel.nl

Heb het s avonds besteld meteen bericht via email,de volgende dag al bezorgd. Had nog een vraag ook meteen antwoord op gekregen. En ja de prijs is helemaal perfect zeer tevreden ga volgende keer weer hier bestellen

Niets aan op te merken!

Snelle en accurate levering. Pakje was in goede staat

Goede service, juiste bestelling volgens afspraak geleverd.

Nog niet eerder van superwinkel gehoord. Mijn eerste ervaring is super bevallen, is aan te bevelen.

super tevreden

super snelle levering, superverpakt ,super tevreden en zal nog vaak bij jullie bestellen.

Superwinkel is “SUPER”!

Snelle levering! Goede prijs! Betrouwbare website.

Super snelle levering en zeer tevreden !!

Product dat ik kocht was precies zoals ik had verwacht. Levering was gegaan zoals beloofd en op tijd geleverd

Goed geregeld

De bestelling ging super snel, en goed geregeld

Gewoon goed!!

Makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering! Top!!

Supersnel

Tevreden met product, de snelle aflevering en prijs

Super voordelig

Een paar keer wat besteld,super voordelig en geen nep.

Goede snelle afhandeling

Vandaag besteld en morgen in huis. Enkele parfums bestelt tegen zeer gunstige voorwaarden en ook nog eens supersnel behandelt. Superwinkel doet zijn naam alle eere aan. Doe zo voort

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.