Alles was perfect. Goede kwaliteit en snelle verzending. Super shop

Heb al een paar keer op deloox besteld en is echt een aanrader! Goed kopen en snel in huis.

Topper

Super snelle levering

Mooie aanbieding, prima service !!

Afspraak 100% nagekomen

100 % tevreden over de levering en levertijd.

Super rapide

Commande passée le lundi reçue le lendemain. Prix imbattable. Je ne peux que recommander ce site !

Goede ervaringen

Deloox is echt top! Altijd goedkoop, snel en ze hebben alles wat ik nodig heb. Geweldige parfumwebshop.

Nog nooit spijt gehad bij één bestelling van Deloox.

Deloox, geweldige site fijn om iets uit te zoeken.

Snel, kwaliteit, goed assortiment

Geweldige service en topkwaliteit! Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij deze Deloox webshop. De levering was snel, netjes verpakt en de geur was 100% origineel. Ook fijn dat er testers en samples bij zaten! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede parfums tegen een scherpe prijs. Ik bestel hier zeker vaker!

Snel en lage prijzen

In de avond bestel en voor de lunch al in huis. Flink goedkoper als de bekende parfumerien in de stad!

Snelle levering en goeie prijzen

top

Correct op alles.. super tevreden... prijs en kwaliteit zeker tevreden bedankt voor de goede service

Zeer goed en snel

Bestelling Attivi Puri Collistar ooggel

Snelle levering en goede prijs.

Makkelijk, snel, mooie prijs

Duidelijke website, snel besteld, mooie prijzen, snelle levering

Snel verzonden en een goede prijs. Mooie aanbiedingen.

Ruime keuze voor een scherpe prijs.

Deloox heeft een ruim assortiment, dat ook scherp geprijsd is. Het bestelproces was makkelijk te doorlopen, duidelijk en verliep probleemloos. Bezorging was zoals beloofd en de artikelen waren netjes verpakt en zonder beschadiging ontvangen.

Prima leverancier.

Omdat ik het door mij gewenste artikel niet meer bij de drogist kon krijgen heb ik op internet gezocht en gevonden.

Makkelijk en betrouwbaar

Bij Deloox bestel ik altijd snel en tegen de beste prijs mijn parfum.

perfect

vaak bij deloox besteld snelle levering fantstische prijzen groot assortiment

Vlotte service en op datum geleverd

Online besteld en zoals beschreven op tijd en met de juiste info geleverd.

Heel snelle levering.

Zeker aan ye raden, goedkoper dan elders.

Geweldige ervaring!!!

Heerlijke geur en kom zeker nog terug.

Gemakkelijk goedkoop en snel

Heb al een paar keer bestellen was altijd zeer tevreden over zowel de producten en de snelle levering

Makkelijk bestellen en snel in huis

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.