Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering, en mijn bestelde producten waren ook nog eens leuk geprijsd!

Snelle levering!

Goede aanbiedingen en daarna worden de producten snel geleverd.

Super snel geleverd en heel blij nee

Vanaf mijn 23e fan van Aramis. Maar als he ouder wordt ( nu 77 ) werken luchtjes niet neer zo als vroeger. Toch weer bij jullie geprobeerd en, zowaar, heerlijk. Ruik mezelf weer en mijn vrouw is ook enthousiast

top producten ; top service en geleverd volgens planning

op tijd geleverd ; top producten aan zeer schappelijke prijzen .

Perfecte end2end vervaging!

Van bestelling tot levering, de perfecte afhandeling aan een niet te kloppen prijzen! Alweer een top ervaring.

Geweldige service

Snelle levering, goeie prijzen, duidelijke website. Helemaal top!

Snelle levering, netjes ingepakt

Goedkoop

Snel geleverd en goede deal !! Blij mee

Perfect!

Zeer tevreden ben ik over Deloox! De website is overzichtelijk, ik kan makkelijk vinden wat ik zoek. De prijzen zijn aantrekkelijk. Via de mail word je keurig op de hoogte gehouden over de bestelling en levering. Producten zijn goed verpakt, verpakking is passend. Kortom, hier zal ik zeker opnieuw bestellen!

Super!Top!

Zeer betrouwbare firma en supersnelle levering! Fantastische producten!

Snel en correct

Je betaald een eerlijkere prijs voor het product bij deloox en deze worden snel en correct geleverd.

Super!!

Het artikel (Nuxe olie) was ten eerste een stuk voordeliger. De ene dag besteld, de andere dag al in huis en keurig netjes verpakt. Ik had wat recensies gelezen, die waren niet allemaal positief, maar daar kan ik me zeker niet bij aansluiten. Ik ben positief!!

goed overzicht duidelijke beprijzing en zeer goedkoop t.o.v. parfumerie winkels snelle verzending in een woord top

Snelle levering.

Snelle website. Goedkoop en snel geleverd !

Groot assortiment aan de beste prijzen

Ruime keuze, de beste prijzen en snelle verzending

Ik kan Deloox alleen maar aanraden

Super snelle ontvangst,eerlijke prijs en makkelijke webshop

Netjes op tijd geleverd.

Netjes op tijd geleverd en prima parfum.

Bestelling nog niet ontvangen helaas

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar ben bang dat het probleem bij de transporteur ligt en wel DHL stond bij mij voor de deur en kon het pakket niet vinden daarna niks meer gehoord of gezien. Graag een nieuwe zending.

Uitstekend en niet duur!

Verschillende keren besteld, snelle levering en niet duur. Aanrader!

Heel goede ervaring!

Heel goede ervaring

Hele snelle correcte bestelling van goed produkt

Voor herhaling vatbaar

Super leuke website, overzichtelijk en mooi. Levering naar België is ook super snel. Ik bestel enkel mijn parfum nog op deze site.

Great. Delivery on point

Reasonable prices for the product and delivery the next day to me sound good and i like to buy more product for them

Great

Price is good

Geweldig!

Super snelle en fijne bezorging, had m’n pakketje gelijk de volgende dag binnen. Betalen ging ook snel en makkelijk.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH