Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle, professionele service en betrouwbare levering. Klanten noemen herhaaldelijk duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeurs en tijdige ophalen. Enkele opmerkingen wijzen op administratieve uitdagingen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De service wordt gewaardeerd om eenvoudig bestellen, advies en klantgerichte aanpak.
Goed!
21 October 2025
Paul
Laten nh
Komt afspraken na goed te bereiken en denkt mee.
13 October 2025
Leon
ZAANDAM
Keurig op tijd van de aanvraag gebracht en als gevraagd op de aangewezen plek geplaatst. Too service, en aardige chauffeur(s)!
8 October 2025
Amsterdam
6 October 2025
Kevin
almere
De container was op tijd geleverd en weer opgehaald. Prijs en kwaliteit is goed. Mss wel een idee om bij het bestellen van een container de vermelding erbij te zetten dat je niet vergeet bij de gemeente een vergunning aan te vragen. Want tenslotte bestel je niet iedere week een container, tenminste ik niet.
3 October 2025
Yolanda
Weesp
Zoals de titel al meld, ben al jaren klant en nooit problemen gehad. Goede communicatie, kundige chauffeurs wie met je meedenken en ze zijn altijd vrolijk. Toppers zijn het!
1 October 2025
Bastiaan
Almere
Prima verlopen medewerkers chauffeurs echt toppie klantenservice bereikbaarheid slecht.Voor 16r containers verwisselen/plaatsen bestellen minpunt.Ook wkndn niet mogelijk terwijl in ons geval meeste werk ontruiming met team werd gedaan ook minpunt
27 September 2025
Darinka
Naarden
Telefonisch prettig contact over ophalen, het likt niet via de website. Container op de oprit gezet, ondanks weinig bij ons in het hofje.
26 September 2025
Inge
Kortenhoef
De 10m3 werd geleverd conform afspraak. De container is lekker groot dus je kan er veel in kwijt. Laten ophalen van de container was ook simpel.
24 September 2025
Rick
Bussum
Ik heb vaker een container gehad en deze werd altijd op tijd geleverd een ook weer opgehaald en als er een probleem was werd dit opgelost
15 September 2025
Rob
Huizen
Bak besteld online...erg makkelijk. Op de afgesproken dag geleverd, stond er al toen ik thuis kwam! Top. Bakkie vol, ff bellen, bakkie opgehaald. Binnenkort weer een bak nodig, deze bestel ik zeker weer bij de firma Paridon!
8 September 2025
Martin
Weesp
Container werd binnen het aangegeven tijdblok geleverd en later ook weer opgehaald. Wel zou het handig zijn dat het tijdstip van brengen meer specifiek zou zijn anders dan binnen een 5 uurs scope.
6 September 2025
Eric
Diemen
fijn ervaring met leveren van container voor tuinafval. Zeer vriendelijke chauffeur en op afgesproken tijd aanwezig.
5 September 2025
Joost
Huizen
plaatsen gaat super snel altijd perfect. alleen het weg halen mag wat sneller
28 August 2025
Bryan
Hilversum
Bij onze afwezigheid vanwege vakantie is de container PAL voor onze uitgang (looppoortje) geplaatst. Hierdoor is het voor ons bijna onmogelijk geworden om het huis te betreden. Een metertje naar voren en het probleem zou niet zijn ontstaan.
Beveelt niet aan
18 August 2025
SOFIAN
Almere
Een maand van te voren besteld en optijd bezorgd. Vriendelijke chauffeur en gaf goede uitleg.
15 August 2025
WimKas
Almere
Duidelijk aangegeven welke keuze containers er zijn en wat er wel in mag enwat niet er handig ...... top
7 August 2025
M.T
Hi M.T. ,
Wat een prachtige 10! Daar zijn we heel erg blij mee.
Team Paridon
De container werd snel en goed neergezet.
28 July 2025
Sandra
Hi Sandra,
Wij zijn ook zeer positief over deze review! Dankjewel.
Team Paridon
Snel en keurig op tijd geleverd
28 July 2025
Shailesh
Lelystad
Hi Shailesh,
Bedankt voor deze fantastische review! Daar zijn we weer heel blij mee.
Team Paridon
Bestellen via de webshop, het brengen en ophalen verliep vlekkeloos. Telefonische vragen werden op een zeer vriendelijke manier beantwoord en ook de chauffeurs waren erg vriendelijk
27 July 2025
Mucayit
Amsterdam
Hi Mucayit,
Fijn dat alles vlekkeloos is verlopen, vriendelijk zijn is een keuze toch? Daar gaan we voor.
Team Paridon
Eenvoudige reservering via website, vriendelijk personeel
25 July 2025
T
Hilversum
Hi T,
We proberen inderdaad altijd vriendelijk over te komen, kleine moeite!
Team Paridon
De chauffeur deed zijn best om de container op de gewenste plek neer te zetten
14 July 2025
Froukje
Laren
Beste Froukje,
Wat een prachtige review, daar zijn we heel erg blij mee.
top
9 July 2025
Saskia
Bussum
Hi Saskia,
Dank voor deze prachtige 10! Daar worden wij altijd weer blij van.
Team Aftersales
De dag na bestellen container in de tuin, chauffeur Vincent was erg behulpzaam en creatief in het plaatsen van de bal op een plek zodat èn het storten erin èn het gebruik van de parkeerruimte optimaal bleef. De tweede bak weer op n goede plek gezet; in één woord top
7 July 2025
Geurt
Laren
Hi Geurt,
Dank voor deze mooie review, we geven het compliment door aan Vincent!
Team Aftersales
Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen.
Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.
Stammerkamp 1
1112VE Diemen