als je een container nodig hebt, hier bestellen!!

makkelijke website en altijd snel geleverd. personeel is correct en denkt goed mee, een dikke tien voor dit bedrijf

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Makkelijk via de website en of even bellen!

Website is duidelijk en de bestelling is makkelijk te plaatsen. Ophalen heb je 1 knop voor in je bevestiging; ook erg makkelijk. De container wordt geleverd in het opgegeven tijdvak tussen 7.00 en 17.00u. Na een chat op de site kreeg ik keurig het tijdvak binnen een uur. Puntje van verbetering; ik zou bij de bevestiging of op de dag van levering automatisch het tijdvak van bijv. 2 uur willen zien. Hoef ik niet apart contact te zoeken. Verder alles prima!

Geheel conform wens & afspraak uitgevoerd

Zie boven

Snelle service en vriendelijke chauffeur

Geweldig!!!!!

Jullie hebben het in 1 woord geweldig geregeld !

Perfect geplaatst!

Container besteld stond perfect op een parkeerplek. Zou iedereen een bak aanraden bij jullie

Fijne service! De bak besteld en de volgende dag stond hij al voor de deur. Met de bak wissel vroeg ik of dit later op de dag kon en het werd zo ingepland dat hij rond de gevraagde tijd werd gewisseld. Vriendelijke dame die dag bak kwam plaatsen, wisselen en ophalen. Al met al in een woord TOP!

Snel, goede afspraken en betrouwbaar

Fijn dat je kan bestellen en ze de volgende dag voor je deur staan. Alles is netjes geregeld, ze zijn makkelijk bereikbaar en gewoon goed zoals het hoort.

prima bedrijf om zaken mee te doen.

Goed bereikbaar en houden zich aan de gemaakte afspraken.

Geen omkijken naar gehad. Je besteld netjes online en geeft een belletje als de bak opgehaald kan worden. In beide gevallen was de service van zowel Paridon als van de chauffeurs top. Ik zal Paridon zeker aanbevelen.

Zeer vriendelijk mensen

goed geregeld

snelle goede service

Als wij een container nodig hebben laten we altijd Paridon komen. Wordt netjes neergezet en weer opgehaald. We zijn altijd zeer tevreden.

Communicatie via internet is plezierig en duidelijk. Plaatsing en ophalen zoals afgesproken.

Plaatsing, ophalen en vervangen zoals afgesproken

goede levering

als ik ze bel staan ze meteen voor je klaar. online werkt ook prima. Jammer dat je online niet kan kiezen voor de optie betalen via rekening. Terwijl we bij jullie wel een rekening hebben lopen.

Zeer netjes, site duidelijk, de afspraken op tijd uitgevoerd

Jaren klant voor mijn afval rol containers op mijn werk. Nu een container, altijd tevreden !

Vriendelijke service

Netjes op tijd geleverd op de juiste plaats

Alles keurig volgens afspraak geleverd en opgehaald

Very good service

Very good service

In de puntjes geregeld

Word ik blij van

Paridon containers is echt een topbedrijf Midden in amsterdam een 6m3er laten plaatsen en zonder gedoe geleverd en opgehaald Prima webshop,zeer overzichtelijk en uitstekende prijzen Paridon containers staat bij mij bovenaan mijn lijstje

Snel geleverd, goede en behulpzame chauffeurs

Direct geleverd en zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Waar zie je dat nog tegenwoordig! Top bedrijf. Voor iedereen aan te raden!

Paridon doet wat ze zegt

Snel, netjes en komen afspraken na

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.