Uitstekende en snelle service

De container werd snel en netjes geplaatst. Vriendelijke chauffeur die zijn best deed om de container zo dicht mogelijk bij onze voordeur te zetten. Ook op mails wordt supersnel en heel vriendelijk gereageerd. Dit was voor ons de 2e keer dat we afvoer hebben geregeld via Paridon en de volgende keer zullen wij dit zeker weer doen.

Top bedrijf met Top service

Een container bestellen via de site gaat gemakkelijk en volgens afspraak werd de container keurig geleverd en neergezet daar waar we ,m wilde hebben. Zelfs met spoed een tweede container besteld en deze werd weer keurig volgens afspraak geleverd. Kortom. Top service, aardige en vakbekwame chauffeurs en alles uitgevoerd zoals afgesproken.

top bedrijf

snelle levering en ook weer het ophalen goed geregeld

Perfect geregeld

Alles goed geregeld, en een telefoontje weer snel opgehaald.

top service

heerlijk klantgericht bedrijf

Op tijd en netjes geleverd en weer opgehaald

Uitstekend. Netjes, correct en op tijd

Goeie service, scherpe prijzen, easy to order.

Gemakkelijk order proces waarbij zowel via web als de telefoon je direct geholpen wordt als je vragen hebt. Goede service.

Tot zover prima

Op woensdagmiddag een container voor groenafval besteld. Op donderdagochtend vroeg geplaatst. Zeer vakkundige en behulpzame chauffeuse die in overleg de bak voor ons optimaal heeft neergezet. De voorwaarden voor de huur zijn heel soepel. Veel groenafval wordt meegenomen, meer dan bij andere verhuurders. Verder neem ik aan dat het ophalen van de container net zo vakkundig gebeurt als het plaatsen. Enige verbeterpunt: laat in de communicatie even weten hoe laat de containeraflevering verwacht wordt.

Volgens afspraak

Wij zijn super tevreden !!!!

De bak werd snel geleverd. En toen we vragen hadden werden we telefonisch super geholpen. Ze hielpen ons meedenken hoeveel m3 bak we nodig hadden. Echt super!!

Zeer tevreden.

ik heb een houtcontainer bij Paridon besteld en ze hebben dit snel geleverd. De chauffeur was vriendelijk en heeft netjes de container voor de deur gezet. Ophalen ging vrij makkelijk, digitaal een afspraak gemaakt wanneer ze dit konden doen. Prijs was ook goed.

Supersnel en netjes

altijd betrouwbaar

Goed,snel en voordelig

Niets op aan te merken, makkelijk en snel online te bestellen.

top geregeld goede comonicatie

prima te bereiken en prima geregeld , als ik den container nodig heb bestel ik altijd bij Paridon

Precies geregeld zo wij het wilden hebben.

Aardige chauffeur en goed op tijd.

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar en vriendelijk Alleen dat wat afgesproken is wordt niet na gekomen 1 na 15 uur leveren .... stonden ze opeens om 12 uur voor mijn deur. 2. Bellen dan doe ik de poort open. Zit ik in een online vergadering hoor ik een hoop kabaal wordt de container omgeruild ???? Goed bereikbaar en vriendelijk maar eigengereid ze gaan hun eigen planning na.

Keurig

Op tijd geleverd en weer netjes opgehaald. Iedereen tevreden.

Super snelle levering

Goed en snel geleverd en als je belt om de container weg te halen wordt dat gelijk de volgende dag gedaan

Professioneel, vriendelijk, snel geregeld.

Professioneel, vriendelijk, snel geregeld.

Doen wat ze beloven

Snel geleverd, snel opgehaald, billijke prijzen en vriendelijke klantenservice.

Snel en klantvriendelijk

Snel geregeld... Volgens afspraak geplaatst en opgehaald. Goede service en vriendelijk personeel. Al meerdere positive ervaringen!

Vriendelijk en prompte service

Positief, aanvraag voor container snel afgehandeld. Onduidelijkheden ten aanzien van wat de specifieke inhoud mag/kan inhouden helder toegelicht

Keurig, alleen het ophalen gebeurde twee dagen later dan gepland, geen ramp....

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.