Pluspunten
Wij van de Vos bestratingen bestellen altijd onze containers bij pardon. Top service, goede prijs en komen hun afspraken na.
Pluspunten
Doen wat je zegt en zeggen wat je doet lijkt op het lijf geschreven. Top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke informatie. Geen verrassingen. Afspraken worden nagekomen. Snelle service. Een aanrader.
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle levering en afspraak om op te halen was makkelijk gemaakt.
Pluspunten
Gewoon goed geregeld
VerbeterpuntenDe container werd een dag later geleverd dan bij de digitale bestelling toegezegd werd.
Pluspunten
Doen nooit moeilijk als container iets voller zit dan is toegestaan nemen gewoon mee en gaan het er niet uit gooien zoals sommige.
Pluspunten
Duidelijke website, zeer vriendelijk personeel (chauffeurs) aan huis
Verbeterpunten- klant een bevestiting van tijdstip leveren container toesturen (onze container werd 1 dag eerder geleverd maar hierover waren wij niet geinformeerd) - flexibiliteit vervangen containers (wij hebben vrijdagochtend gebeld om zaterdag een volle container te laten wisselen voor een nieuwe, maar dit was niet mogelijk)
Pluspunten
Zeer meedenkend en bijzondere persoonlijke service.
Pluspunten
Duidelijk en goed werkende website, net personeel dat hun afspraken nakomt.
Pluspunten
Hele goede service, toen container onverwachts vol was binnen een uur een nieuwe geleverd gekregen, heel fijn. Ook personeel was bijzonder vriendelijk.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen
Pluspunten
Makkelijk via Internet besteld, geleverd en opgehaald op afgesproken tijdstippen, prima service!
Pluspunten
Gemakkelijk online bestellen en afrekenen, snelle bevestiging en prima service/afhandeling.
Pluspunten
Direct aan telefoon te woord gestaan. Duidelijke afspraken gemaakt
VerbeterpuntenVoor kort gebruik van container toch het volledige bedrag voor 2 weken moeten betalen is niet oké!
Pluspunten
Leveren wat ze afspreken. S'avonds om 21:00 uur container besteld en de volgende dag al geleverd
Pluspunten
Snelle service, volgens afspraak gebracht en gehaald zonder gedoe.
Telefonische dienstverlening kan beter
Pluspunten
Flexible
Stammerkamp 1
1112VE Diemen
Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.