Pluspunten

Super netjes verzorgd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan toch nog helemaal geen beoordeling invullen? Mijn besteldatum ligt nog in de toekomst!

Stuur een vraag voor een beoordeling NA de levering.

Pluspunten

prijs/kwaliteit = goed stiptheid mbt levering en ophalen

Pluspunten

Snel vriendelijke chauffeurs Vandaag besteld morgen in huis maken ze echt waar!, Handig via de website te bestellen Goede prijs!, De goedkoopste in de regio

Iets vriendelijker aan de telefoon Als particulier zijnde en bijna nooit zoiets regelt Zou ik dat als prettig ervaren

Pluspunten

Keurige en snelle service

Mails beantwoorden

Pluspunten

Levering volgens afspraak, rekening houdend met het tijdsblok ! Zeer goed meedenkende chauffeur, reed in de middag toevallig langs en nam de container (gevuld) weer mee. Top actie.

Geen.

Pluspunten

Prima service. Cointainer stond keurig op z'n plek.

Een terugmelding welk dagdeel de cointainer wordt afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ervaren Chauffeurs en top service!!

Pluspunten

Pluspunten

Denken mee en doen niet moeilijk....

Zou niet weten

Pluspunten

Levering van de bestelde container geheel in overleg geplaatst en weer opgehaald. Prima Service. Zowel mondeling als via het internet uitstekende afhandeling van de vragen of omerkingen

Ik heb nu even geen aanbevelingen die tot een betering zouden leiden.

Pluspunten

Erg blij met deze containerleverancier. Fijne mensen, geen geklets maar werken. Zo zitten wij zelf ook in elkaar, dat werkt erg fijn samen.

Webshop is top maar heeft soms kuren. Misschien afdeling ICT op af sturen..?

Pluspunten

Reageert snel, is makkelijk te bereiken, staat open voor overleg, denken met je mee, wat wil je nog meer!

Pluspunten

Makkelijk afrekenen met pin op de dag zelf en vriendelijk personeel. Stipt op tijd

Stammerkamp 1

1112VE Diemen

Over Paridon Containers bv

Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.