Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews noemen snelle levering, goede kwaliteit shirts en vriendelijke communicatie. Af en toe komen voorraadproblemen of maatverschillen langs. Over het algemeen is de ervaring positief met duidelijke updates en zorgvuldige verpakking.
Het advies, de communicatie en service van Marieta zijn uitstekend. De Slippely hempdjes en t-shirts zijn al jaren mijn favoriet. Kwaliteit en kleuren zijn prachtig.
15 September 2025
Corinne
's-Hertogenbosch
Ik wist niet welke maat te bestellen. Advies gevraagd, snelle en adequate reactie ontvangen. Mooi spul Slippely!
25 August 2025
Nel
Amsterdam
Goed verpakt, post nl,lekkere attentie, goede service kortom blij mee
25 August 2025
JM
Friesland
Persoonlijke en snelle service. Fantastische kwaliteit shirts en mooie kleuren!
23 July 2025
Tieneke
Amsterdam
Kleuren kwamen goed overeen met de website. Pasvorm en materiaal zijn goed
21 July 2025
Nicole
Utrecht
Mooie shirts. Ze zitten heerlijk. De stof (Viscose) voelt heerlijk zacht aan. Hele fijne service en aangename communicatie.
20 July 2025
Bernadette
Leiden
ZOALS altijd snel en betrouwbaar én voorzien van een persoonlijke attentie. Leuk !
20 July 2025
Saskia
IJsselstein
Fijne snelle levering! Met lieve persoonlijke bericht
18 July 2025
Leela
Amsterdam
Was blij slippely gevonden te hebben
18 July 2025
coby
Krommenie
Nadat het pakje van mijn eerste bestelling door PostNL niet was bezorgd, heef Marieta dit heel goed opgelost. Dit resulteerde in een gezellig bezoekje aan Waalre. Gelukkig is de tweede bestelling wel goed gegaan. Wat mij betreft blijf ik bij Marieta de shirts bestellen.
7 July 2025
El
‘s-Hertogenbosch
En een handgeschreven briefje toegevoegd. Het snoepje was wat mij betreft overbodig.
25 June 2025
Marijke
Santpoort-Zuid
Snelle levering, goed en leuk verpakt
25 June 2025
JM
Friesland
Goede en snelle service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
3 June 2025
Emmy
Zutphen
De slippely shirts zijn van goede kwaliteit. Bestellen en levering altijd correct.
23 May 2025
Ria
Amsterdam
Ik vind het heel mooie shirts. Ze blijven ook lang mooi. Jammer dat ze in nog maar weinig winkes te vinden zijn.
15 May 2025
Josje
Amsterdam
Vlotte afhandeling, persoonlijke benadering, hulpvaardig. kleding was liefdevol ingepakt met daarbij een persoonlijke attentie.
4 May 2025
V.
Amsterdam
Al jarenlang mijn go-to voor Slippely. Goede aflevering: altijd met persoonlijk bericht en iets lekkers.
20 April 2025
Anne
Driebergen
Goede communicatie toen product niet meteen leverbaar was.
30 March 2025
Monique
Nijmegen
Mijn bestelde shirtje werd heel netjes verpakt thuisbezorgd. Er zat zelfs nog een persoonlijk kaartje bij! De levering duurde iets langer, maar daar werd ik duidelijk over geïnformeerd. Al met al: een hele positieve ervaring!
11 March 2025
helen
Amsterdam
De de bestelling is snel en correct geleverd, alleen had ik ;4 Shirts met lange mouw besteld, maar er zijn er 2 met lange en 2 met korte mouw geleverd. Helaas is er maar 1 gepast en die was goed, er vanuit gaand dat de andere ook goed waren , de labels er vanaf gehaald en verder uitgepakt. Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat er 2 met korte mouwen bij zaten.
9 February 2025
E.J
Utrecht
Altijd goed, dit is misschien wel het 12e T-shirt dat ik kocht over de loop der jaren. Ze houden heel lang hun pasvorm en blijven jaren goed in de was. Ik ben tevreden, ook over de kleur keuze mogelijkheden.
16 January 2025
Ineke
Amsterdam
Snelle en correcte levering. Brievenbuspakketje was wel iets te groot voor de brievenbus, maar gelukkig was ik thuis.
13 November 2024
Yolanda
Eindhoven
Om van het gezeik af te zijn hier mijn review: goede spullen op tijd geleverd
24 October 2024
Jetta van Genuchten
UTRECHT
Er was een kleine vertraging maar daarover werd keurig gecommuniceerd!
10 October 2024
Moniek
Rucphen
Emailcontact over de kleur verliep snel. Heel handig. Levering duurde ruim 1 week, wat ik vrij lang vind.
9 October 2024
Gerdine
Zuidland
Webshop met ruim assortiment Slippely shirts, Slippely hemdjes, Pure Kenya strandlakens, Shawls en Kleur en Kledingadvies.
Mevr Brantlaan 7
5583 EA Waalre