Mooie shirts

Jammer dat de kleuren helemaal niet overeenkomen met de kleuten op de site. Verder wel mooie kwaliteit.

Correcte behandeling

Correcte behandeling

T shirts niet meer te leveren

5 besteld en 2 t shirts niet meer leverbaar. En ze staan nog gewoon op de site. Ik had ze beter ergens anders kunnen bestellen. Nu moet ik extra verzend kosten betalen. En vragen om het geld terug te storten. Omdatnik de alternatieven die geboden werden niet op prijs stel.

Heel mooi product en uitstekende service

Hele mooie omslagdoek.

Heel tevreden

Voor de eerste keer iets besteld bij MB styling. De bestelling was zeer goed verpakt en het bestelde product, een Slippely shirt is heel mooi en heeft een perfecte pasvorm. Ik heb dan ook een ander soortgelijk shirt besteld.

Prima shirts, ben al jaren fan

Draag de shirts al jaren. SLIPPERLY is top. De levering ging deze keer iets trager, dus 4 sterren.

Snel, professioneel en duidelijk.

Verkeerde kleur ontvangen, maar prima afgehandeld!

Heel fijn contact!

Mooi product en goede levering

Net als de vorige shirts heeft deze een goede pasvorm en voelt comfortabel. Mijn ervaring met de shirts welke ik al enige jaren met veel plezier draag is dat de kleur, materiaal en pasvorm optimaal blijft.

Uitstekende service

Mijn bestelling was met zorg verpakt, bevatte een kleine attentie, kortom een cadeautje om te ontvangen.

Snelle en goede levering

Goed advies, prima service, persoonlijke aandacht.

Je kunt bellen, mailen, ruilen krijgt altijd prima adviesB

Goed produkt

Alles prima.

Vriendelijk, behulpzaam, goed en compact ingepakt!

Prima en vriendelijk

Prima, vlotte service

Goed product

Beste medewerker, Product is 8 punten voor de helft van mijn bestelling. Wacht op de tweede helft, was niet voorradig.

Een fijne webwinkel met mijn favoriete shirts

Al jaren droeg ik Slippely shirts. Onverwoestbaar; zelfs bij wassen op 40 graden en in de droger gingen ze nog járen mee. Maar er kwam een moment dat ze toch ‘op’ zijn. En Slippely bleek nog maar mondjesmaat verkocht te worden in mijn stad. Maar hoera, toen ontdekte ik deze website met veel modellen en kleuren. Heel blij mee!

Perfect verzorgd!

Ontzettend leuk om een pakketje ,wat met zoveel zorg is ingepakt, te ontvangen!

Mijn ervaring met uw webshop is prima. Keurige verzending.

Prima webshop, alleen had ik een licht zomertruitje verwacht. Ipv van een overigens kwalitatief goed T-shirt. Op de foto die staat op internet is dat verschil haast niet te zien. Jammer. Maria.

Mooie shirts en niet zo duur

Snelle levering. Prachtige shirts die lang meegaan. Er onstaan geen gaatjes. Ik heb ze al jaren en ze blijven mooi

Het bestelde artikel en de dienstverlening: Prima!

Goede service en snelle levering

Mooie shirts die snel geleverd worden. Ook een snelle reactie bij vragen.

Prima kleur, kwaliteit en pasvorm

Zie het bovenstaande

Vriendelijk en attent!

Leuk persoonlijk kaartje en attentie, heel vriendelijk!

Snel en adequaat

Over MB styling

Webshop met ruim assortiment Slippely shirts, Slippely hemdjes, Pure Kenya strandlakens, Shawls en Kleur en Kledingadvies.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.