Snel en serieus

Erg snelle levering. Kundig advies. A++

Super snelle levering.

Het was een super snelle levering. Helaas moeten terug sturen omdat ik verkeerd besteld had.

Mijn pakje is wel lang onderweg geweest, maar eind goed al goed.

Goed product en snelle levering

Goede ervaring

Ok

Standaard vonkenscherm besteld. Is op de afgesproken tijd geleverd en had geen beschadigingen oid.

Product goed snel geleverd goede informatie voorziening.

Zie bovenstaande

Snel contact en prima mondelinge informatie over het product .

Snel contact en prima mondelinge toelichting over het product.

Snelle verzending, goede klantenservice

Snelle verzending. Helaas het verkeerde product besteld waardoor er een goede klantenservice, zelfs op zondag nog, reageerd op een retour bericht.

Levering soepel verlopen

Had in mijn beleving een set veegstokken incl. Borstel besteld. Bleek borstel en 1 stok te zijn. Plaatje was wat misleidend met meerdere stokken afgebeeld. Heb later de overige stokken bijbesteld En heb er weer verzendkosten voor moeten betalen

Uitstekende service. Excellent materiaal. Snel geeverd en prima staat

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goed en snel zoals beloofd (voor 14:00 besteld, de volgende dag in huis).

Klantvriendelijk en netjes geholpen

Heb een schoorsteenkap besteld Telefonisch contact gehad zeer vriendelijk te woord gestaan en goede levering Zeer tevreden over dit bedrijf

English Very fast and good price

I haven,t tried product yet as it availed before my start date.

Keurig, snel en op maat

UITSTEKEND

IK BEN HEEL GOED GEHOLPEN DOOR AIRXLSHOP

Duidelijke website, snelle levering.

Mooi product. Snelle levering. Bij telefonisch contact heel aardige mensen.

snel en goed

Kachelpijp veger besteld , deze was snel volgens afspraak geleverd en van de gewenste kwaliteit.

De bestelling is snel en correct geleverd.

De bestelling is snel en correct geleverd.

Zeer snelle levering

Netjes geholpen aan de telefoon om de juiste keuze te maken. Het product was de andere dag al in huis.

Het pakket was verstuurd met de postbode .. was na 2 dagen nog niet bezorgd.. mailtje gestuurd.. volgende dag een nieuw pakket aangemaakt en met dhl verstuurd en ontvangen.. klasse

Topproduct en levering

Tiptop

Waarom Tiptop, omdat op mijn product geen verzendingskosten moest betaald worden. Mvg, Geert

Goede service en snelle levering

Kauwenhoven 70

6741 PW Lunteren