Doet wat hij moet doen...netjes

Top geregeld

Prima ervaring.

Snelle levering, behulpzaam als er problemen zijn. Kortom; positieve ervaringen met dit bedrijf

geweldig

Ik ben uitstekend geholpen door Sjaak

Op tijd en prijs / kwaliteit is oké. En klein minpuntje is de vervoerder DPD. Ga naar post nl of dhl.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Het bestellen via de website ging vrij vlot, alsook de betaling. Het bestelde was zeer snel op mijn adres geleverd. Een aanrader om de website te gebruiken

Producten goed omschreven, op voorraad en binnen 24u geleverd

Producten goed omschreven, op voorraad en binnen 24u geleverd

U vraagt hoe mijn ervaring met airxlshop is, weet ik niet.

U vraagt om een beoordeling over airxlshop.nl Ik heb op 03-04 een bevestiging van airxlshop ontvangen dat ik voor 14 uur betaald heb en dat de bestelling naar alle waarschijnlijkheid de dag er op geleverd wordt. Het is nu 14-04 en heb nog niets mogen ontvangen. U vraagt voor dat mijn bestelling geleverd is om een antwoordt op de vraag hoe mijn ervaring is met airxlshop.nl. Het enige antwoordt op die vraag is slecht na 10 dagen niet mogen ontvangen. Dat is anders dan wat er beloofd is. Ik had graag een ander antwoordt willen geven maar helaas het is niet anders. verder verloop. Na wat mail wisseling heeft Airxlshop als nog de bestelling kunnen leveren. Het probleem heeft, denk ik, bij DHL gelegen en niet bij Airxl. Top dat Airxlshop het netjes heeft opgelost. De verantwoordelijkheid ligt bij Airxlshop en die hebben ze genomen

Foutje snel hersteld

Aanvankelijk een verkeerde levering. Prima opgelost dmv nalevering.

Betrouwba

Bestelling op tyd binnen

Heel snel, goed verpakt en keurig afgeleverd!

---

Nog geen resultaat gezien

Na de schoorsteen brand heb dit aangeschafd helaas heb ik na een 3 tal keren na het stoken op het gloeiend hout nog Niets gemerkt. Hopelijk komt het nog,we gaan gewoon verder. Gr.Peter Arts Holten.

Goed en netjes

Goed netjes en mooi optijd en kwaliteit.

Geweldige service

Het spijt me dat ik niet kan vertellen wat er gebeurd is omdat mensen daar misbruik van zouden kunnen maken maar.. Contact gehad met deze aardige eigenaar van Airxlshop na een probleem en ik kan niet anders zeggen dat deze firma een 10 met een griffel verdient. Heel bijzonder. Erg bedankt voor de geweldige service en de manier waarop. Betty

Goed en snelle levering Toppy

Goed en snel levering toppy.

Accuraat

De levering was snel en zonder problemen. Het product is goed verpakt.

Dag erna al binnen, super

Perfect bedrijf

Suppersnelle verzending, en top service

Geod

Geod

Snel en correct afgeleverd

Snel en correct

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Snel en goed

Helemaal tevreden

Goede feedback, fijn geholpen.

Zie boven

Ziet er stabiel uit

De levering verliep als gepland

Geen verdere suggestie

Goed en super service

Pakket was door DHL op een ander adres afgeleverd. Hier was niks aangekomen. Contact opgenomen met airxl shop en hebben een nieuwe borstel kostenloos opgestuurd. Echt top.

Kauwenhoven 70

6741 PW Lunteren