Een rolstoelband besteld. Snel en op tijd geleverd.
Beste Jan, Wat een mooie 10, hartelijk dank! Fijn om te horen dat de rolstoelband snel is geleverd en dat het goed is gekomen. Nogmaals excuus dat er eerst een verkeerde band was verstuurd, daarom dubbel dank voor uw geduld en voor de mooie review. Heeft u in de toekomst nog iets nodig? We helpen u graag. Hartelijke groet, Zorg Totaal
15 maanden na aanschaf van mijn scootmobiel, een onderhoudsbeurt aangevraagd. Zeer aardige, klantgerichte monteur Jeroen. Alles van de scoot volledig nagekeken en zonodig vastgezet. Banden weer op spanning. Kleine dingetjes aangepast. Heel fijn bedrijf.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw 10 en uw lovende woorden, wat fijn om te horen dat u na 15 maanden nog steeds zo tevreden bent. Mooi dat Jeroen u zo prettig heeft geholpen, uw compliment geven we met plezier aan hem door! We wensen u veel veilige en plezierige kilometers. Heeft uw scootmobiel straks weer een onderhoudsbeurt nodig of heeft u een vraag tussendoor, laat het ons gerust weten; we helpen u graag. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Het contact was super goed alles was geregeld via email.alles is ook geleverd volgens afspraak. Ik ben super content.
Beste Mario, Hartelijk dank voor uw 10 en uw mooie woorden. Geweldig om te lezen dat alles via e-mail soepel verliep en dat de levering precies volgens afspraak was, fijn dat u zo tevreden bent. Extra bijzonder vinden we dat u, ondanks de 300 kilometer afstand richting de Franse grens, voor ons heeft gekozen; dat waarderen we enorm. We wensen u veel gemak met uw rolstoel. Heeft u later vragen of wilt u iets laten afstellen? U kunt ons altijd bereiken per e-mail of telefoon; we denken graag met u mee en zoeken een passende oplossing. Hartelijke groet, Zorg Totaal
we hebben er rollators en een scootmobiel gekocht, beide keren erg goed geholpen en je kunt als je vragen hebt hun altijd bellen. zijn zeer deskundig
Beste J.A., Hartelijk dank voor uw 10 en uw mooie woorden, erg fijn om te lezen! Wat goed dat u zich bij beide aankopen (rollators en scootmobiel) zo prettig geholpen voelde. Dat u ons “altijd kunt bellen” raakt precies waar we voor staan: deskundig advies én bereikbaarheid als u later nog vragen heeft. We wensen u veel gemak met de rollators en plezierige, veilige ritten met de scootmobiel. Heeft u in de toekomst behoefte aan extra uitleg, afstelling of een controle, neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal
De mensen van Zorgtotaalwinkel zijn uitermate deskundig en gastvrij. Ze hebben alle tijd voor de klant, de klant is daar nog "koning". Daarom verdienen ze de hoogste waardering: Zorgtotaalwinkel in Ede.
Beste heer Verrest, Hartelijk dank voor uw 10 en uw prachtige woorden over onze winkel in Ede. Wat fijn om te lezen dat u onze deskundigheid en gastvrijheid zo heeft ervaren, we nemen graag de tijd, want bij ons is de klant inderdaad “koning”. Voor ons was het ook een plezier u te helpen! Mooi ook dat de levering en plaatsing van de twee hoog-laag bedden met matrassen naar wens verliepen, en dat de kleine aanpassing na de fabricagefout inmiddels goed is opgelost. We wensen u en uw vrouw veel comfortabele nachten en gemak in het dagelijks gebruik. Mocht er in de toekomst iets zijn waar we bij kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Goede voorlichting. Prima scootmobiel.
Beste Marius, Hartelijk dank voor uw 9 en de mooie woorden. Goed om te horen dat de voorlichting prettig was en dat de scootmobiel prima bevalt. We begrijpen uw wens om eenvoudig het aantal gereden kilometers te kunnen aflezen. Uw model heeft standaard geen digitale kilometerteller; daarom is achteraf een GPS-teller geplaatst, maar die was toch niet erg handig in gebruik. Een aparte digitale teller is nog steeds mogelijk, maar dit loopt wat in de papieren. Mocht u dat nog willen, dan denken we graag mee over een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op; we helpen u graag verder. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Kundig bij aankoop rollator. Aflevering van rollator: medewerker kende het product onvoldoende. Goede aankoop!
Beste Tineke, Hartelijk dank voor uw 10 en de mooie woorden. Fijn om te horen dat het advies in de showroom kundig en vriendelijk was en dat uw rollator bevalt, top! U heeft gelijk dat de aflevering beter had gekund; dat spijt ons. De Veloped is een erg specialistisch product. In de showroom helpen onze productspecialisten, terwijl onze chauffeurs algemene basiskennis van de producten hebben. Om dit te verbeteren zullen we voortaan vóór levering van dit type product een korte mini-training geven met de belangrijkste aandachtspunten, zodat u bij aflevering direct de juiste uitleg krijgt. Mocht u nog vragen hebben of extra instructie wensen, laat het ons gerust weten; we plannen graag een kort belmoment of afspraak. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Zelf waren we uitgekomen op de Trionic Veloped in mijn situatie. Wat heerlijk dat ik deze bij jullie kon uitproberen (nergens anders in Nederland). De uitleg, het uitproberen en het meteen aanpassen zodat ik hem meteen mee kon nemen was geweldig. Inmiddels ook al mensen naar jullie doorverwezen die heel geïnteresseerd waren.
Beste Ineke, Wat fijn om uw reactie te lezen en dank voor de 10! U reed speciaal zo’n 100 km om de Trionic Veloped écht te ervaren; precies daarvoor nemen we graag de tijd. Mooi dat het passen, proberen en ter plekke bijstellen u het vertrouwen gaf om hem direct mee te nemen. En dat u ons inmiddels heeft aangeraden aan anderen, waarderen we enorm. We wensen u heel veel plezier en comfort met uw Veloped. Merkt u na de eerste kilometers dat er iets nog nét anders mag staan, laat het ons weten; we helpen u graag verder. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Voldoende keus
Beste B., Hartelijk dank voor uw 10 en uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen en dat ons advies u echt heeft geholpen bij de keuze. Ook goed om te weten dat het product direct op voorraad was en u het meteen kon meenemen, dat maakt het wel zo gemakkelijk. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Mocht u later nog vragen hebben of iets willen aanvullen, laat het ons gerust weten; we denken graag met u mee. Hartelijke groet, Zorg Totaal PS: Om uw privacy te beschermen, vermelden we in publieke reacties alleen initialen.
De werknemers zijn vakkundig en ontzettend klantvriendelijk. Het assortiment is groot.
Beste Grietje, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Mooier dan dit wordt het natuurlijk niet, ontzettend bedankt:). Wat fijn om te lezen dat u niets dan lof heeft en dat ons team als vakkundig én klantvriendelijk wordt ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan graag voor u klaar als u in de toekomst nog eens iets nodig heeft. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Vriendelijk personeel met goede kennis van zaken. Doet wat er beloofd wordt en zijn goede hulpmiddelen tegen een juiste prijs.
Beste R.J., Hartelijk dank voor deze dikke 10. Wat fijn om te lezen dat u onze vriendelijke collega’s met kennis van zaken waardeert, voor ons is het vanzelfsprekend dat we doen wat we beloven, dus het is mooi om dat van u terug te krijgen:). Ook dank voor het vertrouwen door de jaren heen bij de aanschaf van de offroad rolstoelen, voor ons is er natuurlijk weinig mooiers dan te horen dat ze in de praktijk voldoen. Heeft u in de toekomst wensen rond afstelling, onderhoud of aanpassing? We staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de initialen zoals in uw beoordeling vermeld.
Goed.
Beste J.W., Hartelijk dank voor uw 10, prachtig! Fijn om te horen dat u onze adviseurs als zeer goed ervaart en dat levering/after sales goed is verlopen. Dank ook voor uw terugkoppeling over de armsteun. Mocht u willen dat we die nog even voor u nalopen of afstellen, dan doen we dat natuurlijk graag. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de initialen zoals in uw beoordeling vermeld.
Aardige en behulpzame mensen net wat wij oudere mensen nodig hebben
Beste H.J., Hartelijk dank voor uw 10 en de mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u onze aardige en behulpzame benadering zo waardeert, precies wat we onze (oudere) klanten graag bieden. Geweldig ook dat u ons aanbeveelt en dat zowel onze adviseurs, de levering/after sales als uw aankoop goed bevallen. “Kan niet beter” is een compliment waar we trots op zijn! Heeft u in de toekomst nog vragen of wensen? We staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de naam/initialen zoals in uw beoordeling vermeld.
Heel netjes behandeld over mijn onderdelen die ik zocht.
Beste heer Van Kraay, Hartelijk dank voor uw mooie 9 en de aanbeveling. Toppie om te horen dat u zo netjes bent geholpen bij het vinden van de juiste onderdelen:). Fijn ook dat u onze levering/after sales als top ervaart en dat uw aankoop zeer goed bevalt. Heeft u nog tips om onze adviseurs van “ok” naar “uitstekend” te krijgen? Dat horen we graag. We staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Prettig bezoek gebracht en een scootmobiel gekocht. Grote keuze met deskundig advies. Aanrader!
Beste Johan, Wat een prachtige beoordeling, dank daarvoor! Heel fijn om te horen dat u rustig en kundig geholpen bent en met een goed gevoel uw scootmobiel heeft gekozen. Extra leuk om te lezen dat u onze adviseur als “top” heeft ervaren, dat compliment geven we graag door! We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor u klaar. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Bij mijn showroombezoek was Julian beniewd naarmijn wensen en verwachting. Daarna hebben we pas over scootmobielen gepraat. Ik kreeg goede adviezen en heb daarna een proefrit buiten gemaakt. Bij aflevering kreeg ik nog een uitleg en ik kon de scootmobiel uittesten en dan aangeven wat er eventueel nog aangepast moet worden. Intussen heb ik aangegeven dat de snelheid nog wat afgesteld moet worden. Ik krijg hierover nog bericht.
Beste heer E.P., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, daarom nemen we altijd eerst de tijd om te luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten, voordat we het over een product hebben. Fijn om te horen dat Julian u op deze manier heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent met uw scootmobiel en de aflevering. Uw feedback over onze telefonische bereikbaarheid waarderen we en we hebben inmiddels extra personeel om dit aan te pakken. De afstelling van de snelheid hebben we inmiddels voor u aangepast. We wensen u alvast veel veilige en plezierige kilometers en staan natuurlijk voor u klaar bij vragen. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Nwe scootmobiel keurig afgeleverd met grote doos bonbons haha. De scootmobiel is naar mijn wensen opgebouwd en dat alles is keurig gedaan. Er is tijd aan besteed en dat merk je . Dus gewoon zo doorgaan.
Beste A., Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat de scootmobiel helemaal naar wens is opgebouwd en netjes bij u thuis is afgeleverd. En gelukkig vielen de bonbons in de smaak, dat is altijd amar weer een gok😉. We wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe en staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Hele goede hulp bij uitzoeken van rollator en rolstoel en fauteuil. Deskundig advies, Goede prijzen!
Beste C., Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies én over uw rollator, rolstoel en fauteuil. Daar doen we het voor. We wensen u heel veel plezier met uw aankopen en staan natuurlijk altijd weer voor u klaar als u ons nodig heeft. Hartelijke groet, Zorg Totaal
Door goed mee te denken zijn wij tot een andere aankoop gekomen, dan oorspronkelijk gedacht
Beste heer/mevrouw Bijvank, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zich goed geadviseerd voelde en dat we samen tot een passende keuze zijn gekomen. Dat is precies waar we het voor doen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan natuurlijk altijd weer voor u klaar als u vragen heeft. Hartelijke groet, Zorg Totaal
In de winkel werd goed gezocht naar de rollator naar mijn wens
Beste heer Alferink, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Ontzettend leuk om te horen dat u ons specialisme ook zo heeft mogen ervaren. We doen inderdaad ons best om goed met u mee te zoeken, gelukkig is dat gelukt. Zou u ons nog iets kunnen laten weten (bijvoorbeeld per mail) wat we kunnen/moeten verbeteren aan de openingstijden? We kunnen niet direct beloven dat we hier wat aan zullen doen, maar we zien uw feedback graag tegemoet. Graag heten we u in een voorkomend geval van harte welkom. Als er vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Hartelijke groet, Zorg Totaal
Goede service ook.
Beste E., Dank voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te horen dat we u plezierig en deskundig geholpen hebben. We wensen u veel veilige kilometers met uw Streamer rollator! Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de naam die u vermeld heeft bij uw beoordeling
Zeer vriendelijk geholpen !!
Beste mevrouw Breepoel, Dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u vriendelijk geholpen bent en dat uw aankoop goed bevalt. We wensen u veel fijne kilometers met uw Saljol rollator. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op! Hartelijke groet, Zorg Totaal
snel geholpen op het tijdstip van afspraak
Beste C., Superleuk om zo'n mooie beoordeling binnen te krijgen! Inderdaad doen we ons best om pas te spreken nadat we geluisterd hebben, goed om te horen dat u dat ook zo heeft ervaren. We wensen u ontzettend veel mooie en veilige kilometers met de Gemino rollator! Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de naam die u vermeld heeft bij uw beoordeling
Vriendelijk in de winkel ontvangen en behulpzaam geholpen
Beste Johanna, Dank voor de mooie beoordeling! Erg leuk om te horen dat u goed geholpen bent en vriendelijk ontvangen bent, dat is wel het minste wat we kunnen doen:). Via mailcontact hebben we uw vraag reeds beantwoord. Heeft u verder vragen, neem dan ook natuurlijk gerust contact met ons op! Heel veel rijplezier gewenst! Hartelijke groet, Zorg Totaal PS. I.v.m. privacy spreken we u aan met de naam die u vermeld heeft bij uw beoordeling
Zeer goed geïnformeerd ze weten waar ze het over hebben en hebben alle tijd voor de klant
Beste Gerke, Dank voor de lovende woorden! We nemen inderdaad alle tijd voor onze klanten, hierdoor zijn we inderdaad druk druk druk:). We zullen ons best doen om, ondanks de drukte, vlot(ter) te reageren. Neem dus gerust contact met ons op als er vragen zijn! Hartelijk groet, Zorg Totaal
Frankeneng 14
6716 AA Ede
Waarom Zorg Totaal? Wat ons motiveert, is het bieden van een goede oplossing voor uw uitdaging. Of het nu gaat om een standaardoplossing, of een maatwerk oplossing voor uw situatie. Hoe doen we dat? Wij hebben een ruime sortering aan hulpmiddelen, van scootmobielen, hoog-laag bedden en sta-op stoelen tot rolstoelen, rollators en meer. Wat levert dat op? Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal klanten die ons samen beoordelen met 5/5 sterren! Dit heeft ons inmiddels bij klanten door heel Nederland gebracht en zelfs ver over de Nederlandse grenzen. Afstand is daarom voor ons geen probleem, maar een uitdaging die we graag aangaan. Graag tot ziens! Bezoek ons vandaag nog of bel ons op 0318-241001.