Pluspunten

Juist als er iets mis gaat, laat een bedrijf zien wat ze waard zijn. Bij mijn bestelling ging even iets mis maar na 1 telefoontje werd het probleem opgepakt en heel snel opgelost. Ik ben heel tevreden.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Personeel is zeer vriendelijk. Er was een probleem met de levering, na telefonisch contact was dit snel opgelost.

Schijnbaar werkt het systeem niet helemaal goed waardoor mijn bestelling niet verzonden was. Ik heb zelf aan moeten geven dat ik nog niets had gehad. Na een telefoontje was het wel snel geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Maandag geopend.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en goede begeleiding bij het uitleveren.

Ga zo door en je krijgt veel klanten.

Vooral zo doorgaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

product was niet direct leverbaar werd dezelfde dag gebeld voo een andere keuze. Ik heb gewacht op het product wat ik wilde en werd net en vlot bezorgd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en redelijke prijs.

• Kwaliteit

Pluspunten

De bestelling hadden we snel binnen. Het product is perfect. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen. Snelle en goedelevering

Dat zou ik niet weten

Pluspunten

Pluspunten

Een zeer snelle levering. Perfect.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bereikbaar Zeer snelle serviceverlening

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb geen positieve punten kunnen vinden. ik heb 2 keer binnenbanden besteld en betaald voor mijn rolstoel de eerste keer kwam men pas in actie nadat ik na een week een mail stuurde waar mijn bande bleven en werd er gezegd dat er bij stond dat ondanks dat er bij het bestellen staat op voorraad er een levertijd is van 1- 8 dagen Let op werkdagen dus als je op vrijdag besteld hou er dan rekening mee dat je 2 weken moet wachten Wat ik niet van plan was deed ik en gaf een tweede kans en bestelde 2 weken weer banden deze keer kreeg ik na klagen te horen dat de banden nog dezelfde dag zouden worden verstuurden Voor de vraag waarom ik nog niets had ontvangen was het antwoord eenvoudig gewoon vergeten ik ben helemaal klaar met dit bedrijf

Snelle levering zoals op de website staat is geen anderhalf tot 2 weken en zorg dat je in je systeem kan zien of een bestelling weggestuurd is of niet

Frankeneng 14

6716 AA Ede

Over Zorgtotaalwinkel

Waarom Zorg Totaal? Wat ons motiveert, is het bieden van een goede oplossing voor uw uitdaging. Of het nu gaat om een standaardoplossing, of een maatwerk oplossing voor uw situatie. Hoe doen we dat? Wij hebben een ruime sortering aan hulpmiddelen, van scootmobielen, hoog-laag bedden en sta-op stoelen tot rolstoelen, rollators en meer. Wat levert dat op? Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal klanten die ons samen beoordelen met 5/5 sterren! Dit heeft ons inmiddels bij klanten door heel Nederland gebracht en zelfs ver over de Nederlandse grenzen. Afstand is daarom voor ons geen probleem, maar een uitdaging die we graag aangaan. Graag tot ziens! Bezoek ons vandaag nog of bel ons op 0318-241001.