Pluspunten

Men weet waar ze over praten en denken graag mee voor de juiste betaalbare oplossing!

• Kwaliteit

Pluspunten

Gaan snel achter zaken aan.Erg vriendelijk en attent

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Denken mee in alternatieve oplossingen Vriendelijk en persoonlijk Service gericht

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kwaliteitsvolle artikelen, prima service, snel, ruim assortiment

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuk en goed personeel, goede uitleg, service en koffie

Kan ze niet bedenken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Had wat ik zocht

?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer goed geholpen door de heer Frank Kamphuis uit de winkel in Ede, welliswaar telefonisch, ik ben zeer tevreden en mijn man is erg blij met zijn rollator, echt een pluim van ons verdiend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik belde met een vraag over mijn bestelling, deze was na een week nog niet binnen. Er werd heel behulpzaam, begripvol gesproken en het pakket werd direct opgestuurd! Met een klein cadeautje en (nogmaals) een excuus op een briefje. Wat een klantenservice!

Het aantal mails dat ik heb gekregen over 1 besteld product. Sommige mails kunnen in mijn ogen wel samengevoegd worden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Voor het aanschaffen van deur drempels zij we reuze goed geholpen er werd mee gedacht en uitgezocht welk type nodig was ,deze werd op maat gemaakt en thuis bezorgd geweldig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kwaliteit

Pluspunten

Bedbeugel goedkoper dan elders. Degelijke kwaliteit. Na telefonische vraag, teruggebeld met duidelijke uitleg. Zeer snelle levering. Leuk verrast door attentie bij de bestelling! Een bedrijf dat ik ga onthouden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer snelle en correcte service. Heel klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke benadering. Bestelde wandbeugels waren niet meer op voorraad maar ik kreeg voor hetzelfde geld een duurder type.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via tussenpersoon rollator gekocht bij Zorgtotaalwinkel. Alles verliep heel soepel en er was een sympathieke benadering. De kwaliteit van de rollator is ook prima. Geen problemen mee.

Misschien wat minder e-mails sturen vooraf, ik heb er 4 gekregen. Het is niet heel erg, maar misschien ook niet nodig.

Frankeneng 14

6716 AA Ede

Over Zorgtotaalwinkel

Waarom Zorg Totaal? Wat ons motiveert, is het bieden van een goede oplossing voor uw uitdaging. Of het nu gaat om een standaardoplossing, of een maatwerk oplossing voor uw situatie. Hoe doen we dat? Wij hebben een ruime sortering aan hulpmiddelen, van scootmobielen, hoog-laag bedden en sta-op stoelen tot rolstoelen, rollators en meer. Wat levert dat op? Ons klantenbestand bestaat uit een groot aantal klanten die ons samen beoordelen met 5/5 sterren! Dit heeft ons inmiddels bij klanten door heel Nederland gebracht en zelfs ver over de Nederlandse grenzen. Afstand is daarom voor ons geen probleem, maar een uitdaging die we graag aangaan. Graag tot ziens! Bezoek ons vandaag nog of bel ons op 0318-241001.