Goed en op tijd geleverd. Tot volgende keer.

Goede snelle service

Makkelijk te bestellen en fijn dat het thuis geleverd wordt

Altijd goed

Goede bezorging en kwaliteit eten

geweldig vlees, vriendelijke chauffeur

titel spreekt voor zich

prima service

goede kwaliteit hondenvoer, duidelijke website en prima service

Super service

Duidelijke afspraken over dag en tijd van bezorging. Meer dan tevreden.

Top product, snelle levering. Klantvriendelijkheid staat boven aan.

Goede produkten, leveren op tijd, je krijgt nog vlak vantevoren berichtje, vriendelijk, nee niets maar dan ook niets op aan te merken. Fijn dat ik jullie ontdekt heb!!!!

Betrouwbaar bedrijf

Goed BARF vlees voor mijn katten, veel keus, betrouwbare bezorging met persoonlijk contact over de bezorging.

Goede kwaliteit en geweldige service

Fijne website waar alles van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs te bestellen is. Bezorgservice is super en contact uitstekend

Fijne service

Duidelijke info vwb leveren. Ruim assortiment, vriendelijke chauffeur

Snelle levering. Prima communicatie met betrekking tot aflevering. Kortom zeer tevreden met KVV. Mijn golden retriever is superblij als er een nieuwe bestelling komt! Die vind het ook geweldig!

Hele goede ervaringen

Erg vriendelijke mensen. Reageren snel op een vraag. Zijn altijd op tijd met bezorgen. Hele vriendelijke bezorgers. Er wordt regelmatig aangegeven op welk tijdstip ze komen. Prima !!!!

Top geregeld

Alle voer wordt perfect diepgevroren afgeleverd. Je krijgt een tijdvak door wanneer geleverd wordt. Gewoon prima.

uitstekend!!

Vlotte service en correcte aflevering, in 1 woord geweldig.

Kwaliteit, service, gemak.

Ruime keuze, gemakkelijk bestellen, prima communicatie wanneer je product komt, keuze om eventueel bij niet thuis plaats afspreken, kwaliteit vlees., prijs redelijk goed, Dik tevreden al enige jaren.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Bestellen gaat makkelijk en aflevering gebeurt op een snelle en duidelijke manier. En onze hond is er gek op.

Bestelling komt op tijd zoals beloofd.

Prettig.

Alles wordt netjes verpakt aan huis geleverd. Wekelijkse uitgiftedag en tijdig een bericht over tijdstip van levering.

Bezorging is helemaal top.

Ruim assortiment, duidelijke en vriendelijke bezorging.

Ruim assortiment, snel besteld, volgens eigen rooster geleverd met keurig netjes appjes vooraf.

Bestellen online top. Bezorgen de tijd die je krijgt via de app klopt altijd. Chauffeurs altijd aardig. En onze hond vindt het vlees heerlijk.

Betrouwbaar en klantgericht.

Alle bezorgers zijn altijd optijd en vriendelijk. Denken ook goed mee als we de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen.

Duidelijke levering en geen gedoe

Wanneer ik de bestelling plaats dan weet ik wanneer het geleverd wordt. Kort voor de levering krijg ik een berichtje. Super fijn!

prima vlees

des ondanks er geen bericht vooraf is geweest voor het bezorgmoment ben ik zeer tevreden over de bestelling

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs