Laden reviews...
380 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime keuze aan kwaliteitsproducten en de betrouwbare levering. De communicatie is duidelijk en tijdig, waardoor bezorgmomenten goed te plannen zijn. Het personeel wordt consequent vriendelijk en professioneel genoemd. De beoordelingen benadrukken vooral de kwaliteit van het product, de betrouwbaarheid van de bezorging en de hulpvaardige klantenservice.
Een zeer goede ervaring
8 August 2026
Gea
Biggekerke
Sinds wij onze puppy hebben bestellen wij hier vast, het is erg duidelijk per provincie wanneer de producten bezorgd worden en de bezorger krijgt ook echt vijf sterren! Met een lach altijd op zijn gezicht wordt het bezorgd en heel fijn krijg je van te voren een berichtje met hoe laat hij voor je deur staat! Ideaal.
8 August 2026
Anna
Zuid-holland
KVV Webwinkel heeft goede producten in meerdere prijscategorieën te koop, zowel in bevroren KVV als snacks en andere producten. De prijs is ook scherp. Levering is altijd keurig, je krijgt de dag van te voren een tijdsblok van een paar uur en op de dag van bezorging een precies tijdstip, wat heel prettig is omdat je dan niet de halve dag thuis hoeft zitten te wachten. (De hond moet ook af en toe even naar buiten toe). Al meerdere malen hier besteld en zeer tevreden over!
31 July 2026
Joris
Amsterdam
Uitstekende kwaliteit en variatie. Puppy vindt het heerlijk. En alles wordt thuisbezorgd door een vriendelijke bezorger.
30 July 2026
Fr
Deventer
Goede gezonde voeding (altijd kwaliteit) en perfecte bezorging
28 July 2026
N
Helenaveen
Tijdige levering en fijne communicatie wanneer je thuis bent.
25 July 2026
Quirina
Naaldwijk
Altijd vriendelijke bezorging. Vooraf is al duidelijk welk tijdvak er bezorgd wordt en er volgt nog een bericht als de bezorging in dat tijdvak binnen een kwartier plaatsvindt.
25 July 2026
Zeeland
Altijd super verzorgd afgeleverd
Nel
sint maartensvlotbrug
Erg prettig en goede service
Carel
Amsterdam
Ben heel tevreden met de levering! Wordt op tijd net als aangegeven aan huis gebracht. Echt een aanrader om ervoor te kiezen.
23 July 2026
Gaby
Aalten
Goed product en was vooral blij over de levering. Duidelijk wanneer, tijdvak en kwartier voor aankomst een appje. Vriendelijke bezorger ook heb wel eens ergens anders besteld en daar niet te spreken over de levering en de bezorger dus kom hier zeker terug. Producten kwamen ook echt perfect bevroren aan dit was bij dat andere bedrijf ook niet het geval.
23 July 2026
Ellen
HARDERWIJK
Houden zich aan de afgesproken tijd, vlak vantevoren nog een berichtje, netjes bezorgd....wat wil je nog meer. Een tien voor Frans en zijn team!
Ine
Eygelshoven
Alles makkelijk te vinden en een mooi assortiment
Jasmijn
Ossendrecht
Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling, hij kwam op de aangegeven tijd en ik was ook op de hoogte hoelaat de bestelling er was. Dik tevreden!
Patty
Bergen op Zoom
Nette levering, en klant vriendelijk.
Marian
Haps
De honden doen het erg goed op het voer en er is genoeg keuze. Makkelijk bestellen en de levering is altijd snel met goede communicatie!
19 July 2026
Chantal
Dronten
Snelle levering en uitstekende communicatieve, top!
Linda
Berlicum
Voor het eerst besteld en zeer tevreden, werd netjes door aardige chauffeur op tijd gebracht
Caroline
Sassenheim
Snel, flexibel, zeer klantgericht en mooie producten
Christine
Rotterdam
Alles liep volgens plan. Heel netjes geregeld!
Liesbeth
Noordwijk
Prima producten en duidelijke afspraken i.v.m. bezorgen.
17 July 2026
Sandra
Mijdrecht
Fijne bezorging maar aanbiedingen slecht te vinden vind dat als vaste klant dat dit wel duidelijker mag ben daardoor de korting misgelopen heb dit aan geven krijg als antwoord kunnen we niks aan doen
Beveelt niet aan
anita
Giessen
Prima website en service. Veel keuze. Houden je op de hoogte van de dag en tijd van de levering en komen deze ook na
Carmen
Hel
Fijne website, overzichtelijk. Gemakkelijk om te bestellen en je kan punten sparen voor een leuke korting. Fijne service, mail over levering en appje van te voren. Wij (ik en mijn hond) zijn tevreden!
Lotte
Breda