Laden reviews...
383 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime keuze aan kwaliteitsproducten en de betrouwbare levering. De communicatie is duidelijk en tijdig, waardoor bezorgmomenten goed te plannen zijn. Het personeel wordt consequent vriendelijk en professioneel genoemd. De beoordelingen benadrukken vooral de kwaliteit van het product, de betrouwbaarheid van de bezorging en de hulpvaardige klantenservice.
Super bedrijf. Zoals altijd op tijd geleverd. Super aardige mensen ook
20 June 2026
Michel
Ouddorp
Bij KVV heb ik goede keuze, ik bestel hier mijn diepvries puppy voer dat op een van te voren bepaalde dag wordt bezorgd. Over het tijdstip van bezorging word ik goed op de hoogte gehouden. Kortom. Perfect
20 June 2026
Manon
Burgh Haamstede
Altijd Snel geleverd en puppy van nu 15 weken doet het geweldig op kvv
19 June 2026
H.D.
Zaandam
Keurig op de afgesproken tijd. En je krijgt een kwartier voor de bezorging een bericht, en de chauffeur is ook vriendelijk en behulpzaam. Van mij een dikkke tien.
17 June 2026
Ronald
Swifterbant
Helemaal top!
17 June 2026
Marijke
Broeksterwald
Conform afspraak, plus een berichtje dat hij/zij er bijna is..
Joop
Voorschotten
Wij kopen kivo puppy voor onze Rottweiler pup, wordt volgens afspraak keurig geleverd en chauffeur geeft update wanneer hij er bijna is.
Peet
Monster
Geweldige service en fantastische kwaliteit vers vlees! Mijn kat is er dol op en de levering is altijd perfect in orde. Vijf sterren!
Selma
Rotterdam
Erg prettig.
Carel
Amsterdam
Dat maak je niet vaak mee, precies weten op welke dag geleverd gaat worden, van tevoren een geschatte tijd en dan nog een extra sms wanneer de bezorger er zal zijn. Wat mij betreft ben ik vanaf nu een vaste klant
Anne
Haarlem
Veel keus, snelle levering alleen jammer dat je ook bij hoge bedragen verzendkosten moet betalen
Yvette
Den Bosch
MIJN DIER VIND HET HEERLIJK EN SMUL ER GOED VAN DUS VOOR HERHAALING VATBAAR
selma
Fijnaart
altijd een mooie ervaring om te zien op welke wijze jullie de bezorging regelen. Een van de weinige, zo niet het enige bedrijf, bedrijven die het mogelijk maken om aan te geven in welke tijdsperiode jullie aankomen en dan stipt 5 minuten van te voren mede te delen dat jullie ook daadwerkelijk aankomen.
Hein
Brunssum
Top communicatie
Cs
Gulpen
wordt snel geleverd met vooraf een duidelijk tijdstip dat de chauffeur het komt afleveren
Rina
Horst
Goede webcite vriendelijke bezorgers
anita
Giessen
De bezorging altijd top geregeld
8 June 2026
Nel
sint maartensvlotbrug
Als variatie de lam en rijst worst besteld voor onze hond. Je krijgt netjes een bericht van levering gestuurd.
4 June 2026
Esther
Hoogenweg
Duidelijke website, goede producten, wat ze zeggen doen ze gewoon
2 June 2026
Ph
Den Bosch
Bestelling wordt correct en op tijd afgeleverd
2 June 2026
Yolanda
Geulle
Precies het product wat mijn hond Randy nodig heeft.
29 May 2026
Paul
Zeist
Top bedrijf en uitstekende voeding voor onze viervoeters.
29 May 2026
Evelyn
Venhuizen
Makkelijk bestellen, ruime keuze en goed verzorgde en gecommuniceerde bezorging!
28 May 2026
Anita