Heeft een totaal van 3.365 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment99%
Klanten waarderen de ruime keuze aan kwaliteitsproducten en de betrouwbare levering. De communicatie is duidelijk en tijdig, waardoor bezorgmomenten goed te plannen zijn. Het personeel wordt consequent vriendelijk en professioneel genoemd. De beoordelingen benadrukken vooral de kwaliteit van het product, de betrouwbaarheid van de bezorging en de hulpvaardige klantenservice.
Sterke punten
Ruime keuze uit hoogwaardige producten
Betrouwbare en tijdige bezorging met duidelijke communicatie
Vriendelijk en professioneel klantcontact
Gebaseerd op 120 reviews
Nette, snelle levering
Na onze bestelling op zaterdag hadden we op maandag middag onze verse vlees levering voor onze hond al binnen, keurig voorafgegaan door een what’s app bericht dat de chauffeur er bijna was. Hartstikke goed dus, wij blijven bij KVV.
22 September 2026
Robert
Steenbergen
Beste webwinkel!
Echt grote complimenten over de communicatie en de service. Je wordt precies op de hoogte gehouden wanneer de bezorger geleverd wordt en zelfs per app krijg je tot op de minuut door hoelaat de (zeer vriendelijke) bezorger aan de deur staat.
22 September 2026
Anja
Venlo
Vriendelijk en volgens afspraak
Altijd een vriendelijke bezorger die met een glimlach de bestelling op tijd aflevert. Een dag van te voren een ruime planning over het moment van bezorging en op de dag zelf nog een bericht vlak voor de bezorging. Top!
19 September 2026
Mart
Oegstgeest
Prachtig vers hondenvoer
Goede kwaliteit hon denvoer. De bezorging verloopt altijd goed.voldoende en duidelijke communicatie.
18 September 2026
mirjam
Oostzaan
Verser kan het niet, ik wil ook de schauffeur completeren hij is altijd optijd en hulpvaardig
18 September 2026
Rietje
Hippolytushoef
Prima...zeer tevreden
Ik koop altijd in grotere hoeveelheden. Communicatie is erg goed. Je krijgt een dag tevoren een indicatie wanneer de bezorger er is...op de dag zelf krijg je een berichtje van de bezorger met t exacte tijdstip. Erg prettig.
En je hoeft zelf niet te slepen met de vele kilo's vlees
17 September 2026
Rob
Deventer
Zeer snelle levering
Mijn katten zijn er dol op.
17 September 2026
Carola
Arnhem
top kwaliteit product en een super service
Dit was mijn derde grote bestelling en ik ben elke keer ontzettend tevreden met de levering, kwaliteit van het product en de hele fijne communicatie vanuit de bezorger (over de bezorgtijd)! Super bedankt!
15 September 2026
Sasha
Bladel
Top!!
Bestellingen altijd netjes verpakt en bezorgd gekregen.
15 September 2026
Hakima
Haelen
Helemaal goed
Altijd prima op tijd bezorgd
Margreet
IJsselsteen 55 3961gb
Liesbeth
Zeeland
Kan niet beter
Wat ik vooral heel fijn vind is dat je eigenlijk precies weet wanneer het geleverd gaat worden en dat je zelfs kort van tevoren nog een berichtje krijgt. Helemaal super
Anne
Altijd vriendelijk
Everdien
Rozenburg
Goede levering
Denken mee als je niet thuis ben!
Goede communicatie.!
En goede kwaliteit vlees.!
Jimmy
Nootdorp
Geweldige bezorgservice
Makkelijk besteld en snel geleverd. Ook als je niet thuis bent.
10 September 2026
DC
Asperen
Top super snelle levering
Echt heel fijn...netjes verpakt de vers vlees rollen ben er blij mee.
Bestel hier zeker weer.
8 September 2026
Anja
Schaijk
Komen verplichtingen goed en correct na
Website duidelijk en bezorging conform afspraak
8 September 2026
Yolanda
Geulle
super
Het pakket is goed afgeleverd, wel dan niet aan de voordeur, maar dit is besproken met de chauffeur. Mooie tijd, voordat ik na mijn werk ga is het er al. En de hond vind het wat ik bestelt heb ook nog erg lekker.
Heb jullie gevonden via een vriendin.
6 September 2026
Rina
Koekange
zeer tevreden
zeer tevreden en netjes bezorgd
5 September 2026
Florien
rotterdam
Uitstekende service!
Snelle levering met een indicatie van een kort tijdsbestek. Lukt dit onverhoopt niet, dan krijg ik hier ruim van tevoren een berichtje van.
KVV Webwinkel is een winkel met een mooi ruim aanbod van goede kwaliteit hondenvoer. Het is ideaal dat de KVV thuisbezorgd wordt, er geen minimale afname gevraagd wordt en er een dag voor de bezorgdag in onze regio nog een bestelling geplaatst kan worden. De website is wat lastig te manoeuvreren, vooral in het begin en vooral de mobiele versie van de site. Het is lastig prijzen onderling te vergelijken. Ook veranderen de stukprijzen als er andere hoeveelheden worden besteld, waardoor de prijzen die vermeld zijn op de beginpagina van een product niet altijd hetzelfde zijn. Dit maakt het een hele puzzel om een gevarieerd menu samen te stellen. Maar nu we dit onder de knie hebben bestellen we hier heel graag. De communicatie over de bezorging is erg goed, en de winkel geeft vaak mooie kortingsacties.
4 September 2026
Sanne
Veenendaal
In één woord GEWELDIG!
Ruime sortering, ook voor mijn Cockapoo puppy. Hij vindt de puppy blokjes van runner overheerlijk. De levering gaat ook super goed.
3 September 2026
Fr
Deventer
Goede service, bezorger is heel correct en altijd op tijd!
Zie hierboven
2 September 2026
Paula
Zeewolde
Goede webwinkel
Ik bestel het vlees voor mijn hond hier. Er is duidelijkheid over wanneer de levering komt.
Dat is altijd per regio op dezelfde dag, je krijgt dan een tijdvak om hoelaat de bezorger er is.
Ik ben erg tevreden.
1 September 2026
Patty
Bergen op Zoom
Grandioos!
Fijne persoonlijke levering, goed verzorgd, ik heb niet veel nodig voor mijn kleine Toypoedeltje, maar ik wil niemand anders!
1 September 2026
Ine