Goed product, zeer goede communicatie

Heb nu voor de tweede keer vlees besteld. De communicatie is zeer goed. M.n. het persoonlijk afleveren is super. Appjes wanneer de bezorger het komt afleveren, met zeer nauwkeurige tijdsaanduiding.Vaste bezorgdagen. Kortom super tevreden!

Prima vlees

Ik heb geen mening maar m’n hond vind het wel lekker.

Altijd goed

Altijd netjes een dag van te voren een bericht met de verwachte lever tijd. En daarna altijd 5 tot 10 minuten voor aankomst een bericht. Super

Hij vind het heerlijk

Ik heb dit nou voor het eerst gekocht goed gelezen wat ik moet hebben kwam ik op Darf uit ziet er goed uit zo als omschreven

Heel duidelijk qua bezorging. Up to date meldingen en goed bevroren producten. Vriendelijke bezorger.

Super fijne en persoonlijke communicatie over de bezorging. Hond is dol op dit voer :)

Betrouwbaar en goede levering

Geven altijd nauwkeurige levertijden aan en houden zich daar ook aan. Diepvries producten komen ook keurig bevroren aan, en zijn netjes verpakt.

Snelle levering en er wordt meegedacht. Heel fijn!

Ik had vers vlees besteld. Omdat het voer wat mijn honden krijgen niet meer wordt geleverd, kon de verkoper niet de hele bestelling leveren. Ze hebben toen goed meegedacht over een alternatief. Ook is de communicatie erg duidelijk wat betreft de datum en het tijdstip dat het voer geleverd wordt.

Fantastische service

Producten worden keurig verpakt met de meeste aandacht bezorgd en natuurlijk op tijd. Daarnaast eet onze Labrador de voerbak bijna op wanneer ze het product krijgt.

Alles prima

Alles prima

Weer uitstekend

Weer blij met de kwaliteit, ondanks de week vertraging vanwege hemelvaartsdag. Gewoon zeer tevreden!

Vriendelijk en betrouwbaar

Altijd een berichtje dag voor bezorgen én net voor bezorgen op dag zelf. Geen onnodig wachten thuis. Altijd vriendelijk en bestelling netjes en volledig.

Keep my cat healthy & shining, and they deliver. I don't have a car so the delivery aspect is very important for me.

Goede kwaliteit en goede service.

Great customer service

Never missed a delivery and kept the four footers bellies filled.

Heel tevreden over de levering

Ik ben heel tevreden met deze webwinkel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. Erg vriendelijke bezorger, de bestelling was mooi en overzichtelijk ingepakt en de producten worden diepgevroren aangeleverd.

Prettig bestel ervaring

Mooi ruim assortiment, duidelijke omschrijving en informatie. Snel bezorgd, prettige communicatie betreft bezorging! En een voedzaam product voor mijn trouwe vriend.

Niet oplossingsgericht tevens slechte communicatie

Zal geen bestelling meer plaatsen genoeg andere KVV online winkels.

Super! Attente service!

Heel blij met de mensen achter KVV. Ze denken mee en hebben een echt hart voor onze trouwe viervoeters.

Makkelijk

Ik bestel eenmaal per maand van het merk Daily Meat het vlees voor onze Old English Bulldog Bailey. Overzichtelijk om te bestellen en duidelijk wanneer het geleverd wordt; de dag ervoor een berichtje met het tijdstip. De chauffeur levert netjes in dozen de diepgevroren rollen af, en wij kunnen onze maatje weer een maand lang van goede kwaliteit vers vlees voorzien! Echt een aanrader!

Heel fijn bedrijf met top service!

Fijn bedrijf met veel keuze aan KVV en goede service! Heel betrouwbaar en onze dieren smullen daardoor altijd van hun welverdiende maaltijden :-)

Zeer goed!

Fijn dat je nog kort van te voren een bestelling kan doorgeven. Altijd door dezelfde chauffeur keurig bezorgd na een sms-je van te voren.

Altijd op tijd, vriendelijk, veel keus. Gewoon TOP

Betrouwbaar Volgens afspraak Goede kwaliteit

Als je bestelt bij KVV webwinkel weet je dat de bezorging perfect geregeld wordt en dat je, zo nodig, tot het laatste moment contact kunt hebben met KVV. Altijd vriendelijk en klant gericht. Ik zal nooit bij een ander bestellen.

Goede ervaring met KVV

Goed product, superfijne leveringen. Altijd op tijd en goed geïnformeerd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs