Vriendelijke chauffeur, aktijd op tijd. Giede kwaliteit

Snelle levering met tijdsblok Super

Hele goede worsten en top communicatie m.b.t bezorgen!

De website is heel handig, de communicatiem.b.t bezorging is perfect te noemen

Bestellingen worden netjes geleverd, altijd vers. Je wordt van tevoren op de hoogte gesteld hoe laat de bezorging geleverd wordt. Is er iets mis met de bestelling dan doen ze niet moeilijk maar lossen het op.

altijd goed

Inmiddels meerdere keren besteld, en altijd alles keurig op orde. De producten, de levering en service.

Makkelijk bestellen, snelle levering aan huis, goede service

Makkelijk bestellen, snelle levering aan huis, goede service

Prima vlees. Levering volgens afspraak

Altijd top en op tijd

Goed vlees. Netjes op tijd geleverd en altijd vriendelijk.

Kwaliteit product voor een redelijke prijs

Mijn hond Randy heeft baat bij het gebruik van de paarden vlees worsten, de levering is altijd netjes op de afgesproken tijd, TOP

Fijne en duidelijke afspraken

Ruim assortiment en thuis bezorgd. Dikke plus is de communicatie omtrent bezorging

Top service!

Iedere maand geleverd aan huis...ik ben hier zo blij mee! Altijd genoeg in huis voor mijn beste vriendinnen Via email en SMS wordt je fantastisch op de hoogte gehouden ivm.tijdstip van afleveren.

Uitstekend!

Ik ben een zeer tevreden terugkerende klant, en mijn 13 jarige hondenmeisje vaart er wel bij!

Altijd goed

Snelle levering , aardige bezorger

n.v..t.

hele fijne communicatie

eerlijk advies, duidelijke communicatie

goede kwaliteit en prima service

Zijn nu al een aantal maanden klant, onze honden smullen ervan, veel variatie in vlees. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Chauffeur altijd heel vriendelijk.

Top voer

Goede service in aflevering goed verpakt. Luna vindt het heerlijk

Super service

Dit was mijn eerste bestelling en ik was benieuwd hoe het gaat ik moet zeggen dat het super goed is gegaan. Zou wel weer bij jullie het kvv voor mijn herder bestellen dus tot volgende keer.

Prima bedrijf

Jammer dat de levering volgens provincies verloopt maar ook begrijpelijk ivm logistiek. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld en het werd zonder problemen weer mee teruggenomen en het geld was met twee dagen teruggestort.

Fijne, vriendelijke service

Heel tevreden, de communicatie is duidelijk en fijn, van te voren ontvang ik een mail voor de levering en op de dag zelf nog kort van te voren een appje met de tijd. Altijd vriendelijk ook de bezorging en op de afgesproken tijd. Mijn hond is super blij want die krijgt heerlijk vlees op zijn bordje.

Goede levering, ze denk ook graag met je mee.

Komen afspraak na

Ruime sortering, keurig op tijd geleverd.

Altijd geleverd op de afgesproken tijd. Het vlees is nog goed bevroren bij aankomst.

Zeer tevreden.

Gewoon super goed

Duidelijke bestelsysteem en altijd volgens afspraak geleverd!!!!

Mijn hondje is er dol op.

Top service.

Munnikenweg 8