Goede, duidelijke communicatie, ruim van te voren een tijdvak wanneer bezorgd wordt en ook nog een app wanneer de chauffeur er bijna is die ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam is; kortom: top!!

Zelden een dergelijke perfecte service meegemaakt.

Een dag vantevoren krijg je een app over de levertijd en een half uurtje vantevoren stuurt de chauffeurs persoonlijk een app hoelaat hij er is en is er ook nog de mogelijkheid om te overleggen wat te doen in geval het niet persoonlijk overhandigd kan worden. Ideaal gewoon. Verder is het Dailymeat enkelvoudig rundvlees gewoon altijd perfect en van constante kwaliteit. Dit is hoe het hoort!

Goed geleverd en prima kwaliteit

Goede levering, je word gebeld als de auto in de buurt is, dat is wel zo fijn. En de honden klagen niet over het eten. Ga zo door

Geweldig bedrijf. Altijd correct

Hele goede service

Kwaliteit kattenvoer

Voor mijn kat zocht ik vers vlees zonder allerlei toevoegingen. Het wordt thuis bezorgd en er wordt een tijdstip afgesproken. Allemaal keurig verzorgd.

Gewoon prima!

Makkelijk bestellen. Betalen. Leveren. Zeer goede communicatie over tijdstip levering wat belangrijk is bij diepvries artikelen!

In één woord top. Want beter kan bijna niet.

Zeer snelle reactie. Keurige aankondiging wanneer er wordt geleverd en het tijdstip, via Whatsappje hoe laat men aan de deur komt. Top bedrijf.

Service, verpakking, contact met de bezorger. Super!

Snelle levering, goed product

Na bestelling volgende dag geleverd volgens planning, zeer aardige man die kwam leveren, had ook aandacht voor de honden....top. Vers vlees goed product.

Komen afspraken goed na Ook krijg je precies de tijden door Geweldig

Goede service en snelgeleverd

Bij bezorging is er een fijn contact met de bezorger

Snelle levering. Goede communicatie

Het was mijn eerste bestelling. Snelle levering op de tijd die was afgesproken. Goede communicatie met de bezorger die het adres niet kon vinden. Kortom zeer tevreden!

Goede ervaring ook als er eens iets niet goed gaat.

Ik bestel mijn voeding voor de katten sinds enige tijd bij KVV Webwinkel. Eenvoudig bestellen en constante levering op dezelfde dag. Als het goed is krijg je altijd een appje van tevoren als het voer geleverd gaat worden. Is 1x misgegaan maar door een goede communicatie tussen de bezorger en mij is alles goed gekomen. Ben heel tevreden op de manier hoe ik het kan bestellen en ook over de bezorging.

Al jaren klant en naar volle tevredenheid. Goede service, uitgebreid assortiment, je wordt goed op de hoogte gehouden over de tijd van bezorging, vriendelijk personeel

Top geregeld

Wij hadden voor onze jonge OEB voor het eerst besteld bij jullie omdat ze het op de daily Meat rollen heel goed doet en de dierenwinkel niet heel veel keuze heeft in de 500 gr rollen. Onze 2e bestelling gaat er komen. Goede service en overzichtelijk!

Altijd correct

veel verschillende producten, juiste producten voor de juiste prijs, en een vriendelijke persoon die altijd keurig op tijd het eten voor de hond komt brengen. Super!

Altijd netjes op de aangeven tijd bezorgd.Berichtje van te voren als ze er bijna zijn. Vlees goed ingevroren geleverd.

Top levering

Duidelijke communicatie

Ideaal!

Levering aan huis van verschillende merken kvv, overzichtelijk en nette chauffeurs.

prima assortiment alleen zou er wat mij betreft ook kleinere portioneringen mogen zijn van Darf zodat het makkelijker wordt om meer soorten tegelijk te bestellen zonder dat je meteen ‘n hele doos van dezelfde soortmoet bestellen . ik zelf kan maar 1 vrieslade gebruiken en kan daar onmogelijk 2 verschillende dozen Darf in kwijt . Daardoor heb ik steeds maar 1 soort en moet ik om af te wisselen regelmatig , rodi of smuldier bij bestellen , wat nu miet direct het beste voer is. Wat betreft levering ; altijd duidelijke communicatie en vriendelijke bezorgers. Top

Betrouwbaar

Leveren altijd netjes en bestellen is ook makkelijk

Onwijs goede producten ;) Een nog blijere hond dan dat ik al had. Levering altijd op tijd.

Fantastisch bedrijf

Correcte leveringen. Goede prijs/kwaliteits verhoudingen. Nog nooit problemen gehad. Word van alles op de hoogte gehouden.

Aanrader. Vriendelijke mensen ook. Betalen met cc zou ik trouwens wel fijn vinden. Het is dat t merk wat ik bestel, niet in de winkel te krijgen is, anders had ik toch liever naar een winkel gegaan. Maar voor online, is dit zeker de beste keuze.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs