Servicegericht en betrouwbaar

Altijd optijd, vriendelijk en oplossingsgericht als we niet thuis kunnen zijn om het pakket in ontvangst te nemen

Goede service, ruime keuze aan vleesrollen. Goede prijs/kwaliteit. Maar het allerbelangrijkste onze hond Lobo, doet het er heel goed op.

Prima communicatie en snelle levering

De communicatie is prima. Via whatsapp tijdstip wanneer het gebracht wordt. Met de chauffeur kun je overleggen. Kortom prima service! Alles goed verpakt en levering volgens schema. Duidelijk. Ik ben super tevreden!

Deze service was super!!!!

Er was helemaal niets op aan te merken..alles was perfect!!!

Erg goed.

Bestellen gaat simpel en snel en word netjes optijd afgeleverd. Heb nooit geen nare ervaring mee gehad. Tot service.

Prima website en aardige (bezorg) medewerkers

De website is duidelijk en de bestellingen worden door aardige (bezorg) medewerkers afgeleverd. Deze sturen ook altijd een sms-je ter bevestiging. Fijn bedrijf

Vriendelijk personeel

Goede producten Heel fijn dat er een vooraankondiging Van de precieze tijd dat de bestelling geleverd wordt. Vriendelijk personeel die de bestelling levert.

Super!!

Ik bestel mijn vlees bij KVV naar volle tevredenheid. Ruim assortiment, overzichtelijke site, gemakkelijke bestel procedure. Maar daarnaast vriendelijke en toegankelijke communicatie, als er wat aangepast moet worden is dit nooit een probleem. Een appje als je bestelling bezorgd is ect. Voor mijn geen andere vlees leverancier dan KVV. Hond blij baasje blij.

Echt vers vlees

Mijn kat is er dol op en eet nu weer goed. Bestellen is eenvoudig en de service is geweldig. Ook een heel vriendelijke chauffeur die alles komt brengen. Dus ik ben heel tevreden!

Alles prima

Gemakkelijk te bestellen netjes bezorgd en op tijd

geweldig

Fijn die vaste leveringsdatum,goede producten.

Kwaliteits producten

Kwaliteit en super goede bezorging. Aanrader

Duidelijke afspraken, maken waar wat ze beloven! Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs

Alles echt Top!!

Uitstekende service en zeer vriendelijke mensen.

Goede en snelle service

Bestelproces verloopt makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Alles netjes verpakt en vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden het enige dat ik jammer vind is dat ze maar 1 x per week bezorgen

goed advies, assortiment en top bezorging!

een aanrader

Super goed georganiseerd en vriendelijke mensen!

Als je een foutje maakt in de bestelling willen ze je van harte helpen om het aan te passen!

Geweldig vooral de bezorging

Keurige tijden goeie meldingen Gewoon geweldig Dus een goede keuze

Op tijd geleverd

Via een webwinkel diepvries bestellen lijkt een gok maar bij KVV Webwinkel is dat dat niet. Gewoon bestellen en je krijgt via je 06 nummer de tijd waarop de diepvries geleverd wordt en dat klopt dan ook. Heel betrouwbaar!

Redelijk goed

Ik ben tevreden met de producten maar ik mis een contactpunt. Ik heb al twee keer het verkeerde besteld en zou graag contact willen met een vraag over de producten.

Altijd goed!

Goede communicatie. Perfecte bezorging. Nooit problemen.

Unieke service aan huis

Inmiddels bijna een jaar klant. Leveringen tussen de 4-6 weken, meer past niet in de vriezer. Communicatie is vlot en super snel, fijne mee denkende chauffeurs! Strakke planning! Kan het iedereen aan bevelen, vanaf €170 verzendkosten vrij, dat is de enige ‘maar’. Tip; zou mooi zijn als je deze kosten kan afkopen in een abonnementsvorm.

Groots en goed aanbod. De dieren zijn er happy mee. Service delivery is uitstekend; goede communicatie aanlevering en daar houdt men zich ook aan.

Erg prettige ervaring. Goede communicatie

Munnikenweg 8