Netjes en verzorgd

De site is overzichtelijk, het bestellen gaat simpel en de service is meer dan prima.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed geïnformeerd

Bestelling wordt snel geleverd. Iedere dinsdag in het noorden. Voorafgaand goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Zeer tevreden!

Prima ervaring

Mijn hond met chronisch nierfalen had heel veel problemen met brokken ( van de DA) . Sinds hij op Bandit staat eet hij niet meer met lange tanden.. Dus wij zijn helemaal happy. En de bezorging is ook top. Groetjes Fam de Groot

• Heeft u verbeterpunten? Het dekseltje van het bakje gaat erg snel er af. Ook in de vriezer.

Super service en super producten

De avond van te voren ontvangen we altijd een appje waarin de bezorging nogmaals bevestigd wordt en de tijd doorgegeven wordt. Super fijn. Wij bestellen altijd de rollen van Kivo. Onze Husky Skye is er dol op.

Toppie!!

Snelle en superfijne levering! Je ontvangt een berichtje 1 dag voor levering. En op dag zelf nog een bericht met exacte tijdstip van levering. Echt een aanrader

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig net en vriendelijk bedrijf.

Nette website, Goede informatie over levering en perfect op tijd door vriendelijke medewerker geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Persoonlijke benadering, je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Duidelijke overzichtelijke website. Erg tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Goede kwaliteit

Goede en snelle service, houden goed contact tijdens bezorging.

Goede site, makkelijk te bestellen, wordt aan huis bezorgd met duidelijke communicatie vooraf wanneer precies. Jammer dat ik eerst bij andere aanbieders kocht, had ik eerder moeten weten.

Vooral bezorging vind ik top geregeld. Goede afstemming en super vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super goede service, voor een super prijs, met een smile!

Altijd netjes geleverd, van tevoren aangekondigd hoe laat, altijd heel vriendelijke bezorgers!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hoge acceptatie en goed gegeten

Bestelde producten worden snel bezorgd en ziet er verzorgd uit in handige verpakkingen. Wordt zeer goed gegeten.

Bezorging top kwaliteit ook prima als mijn hondje het lekker vind voor herhaling vatbaar!

Ik begin over de service die is namelijk echt top wat ik als prettig ervaar is dat je door de KVV persoonlijk op de hoogte wordt gehouden hoe laat je pakketje wordt bezorgd en dat is echt goed. Over het vlees kan ik zeggen dat het er goed verzorgd uitziet ik had nierdieet voor honden van Bandit besteld, het vlees zag er mooi rose uit. Mijn hondje heeft chronisch nierfalen ik heb haar lang op brokken en blikvoer gehad maar nu is ze op een punt aangekomen dat ze dat niet meer wil. Ik ga nu een poging wagen om vers vlees te voeren in de hoop dat ze wat opknapt, ik ben net begonnen dus zal afwachten worden maar als ik kijk naar het vlees van bandit heb ik er een goed gevoel bij.

Zeer goede service

Voor het eerst bestelt. Alles keurig in orde. Precies op tijd geleverd.

Perfect!

Goede communicatie rondom de bestelling!

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snelle goede levering. Je krijgt keurige appjes wanneer ze komen

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het voer wordt keurig thuis bezorgd. Ik blij, mijn honden blij.

Super tevreden.

Fijn contact aan de telefoon, hele aardige mensen. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden, wanneer en hoe laat er geleverd gaat worden. Wij zijn helemaal tevreden. Echt een aanrader, om hier vlees te kopen.

uitstekend

Op tijd en netjes verpakt vriendelijk

Helemaal prima!

Een van de beste webwinkels ooit. Zeker ook wat betreft de bezorgservice.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie en service!

Ik vind de site duidelijk en de service met het bezorgen was top. Vooral de berichten met wanneer en hoe laat. Ga zo door!

Goede levering en goede kwaliteit

• Heeft u verbeterpunten? Deksels vd bakjes dichten niet goed af, laten makkelijk los

Keurig netjes geleverd.

Netjes op de hoogte gehouden middels een appje en bezorgtijd aangegeven in een tijdvak van een uur. Prima !!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goede service en ook handig dat je precies weet hoe laat het wordt bezorgt! Ik ben heel erg tevreden met KVV Webwinkel

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering mooi product vriendelijke chauffeur

keurige levering, op afgesproken tijd en plaats

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs