Snelle service en goed vlees de hond is er gek op

TOP

Duidelijke communicatie wanneer ze langskomem en mocht dit iets later worden door de files dan wordt dit keurig doorgegeven. TOP service

Fantastische service!

Niet meer onnodig thuis wachten op je bestelling. Ze sturen netjes een appje als ze in de buurt zijn. Komt diepgevroren aan zoals beloofd. De hond smult van het vlees. Bestel zeker weer hier.

Gewoon goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service. Er wordt netjes aangegeven wanneer de bezorging is. Zijn hier aanpassingen in, dan wordt dit ook doorgegeven.

Komt altijd afspraken na

Super Tevreden!

Uitstekende service

Aan de huisdieren te zien doet het vers vlees hen goed.

heel goed

heel goed. Vriendelijke bezorger.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en vriendelijk personeel. Producten waren nog goed bevroren en mijn katten vinden het heerlijk.

Altijd super service!

Bijna op de minuut nauwkeurig qua bezorging. En tot zondag 12.00 te bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? Kb per stuk verkopen zou ik wel handig vinden.

Onze franse bulldog vind het super lekker en doet het er goed op! De bezorging is top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bij bezorging wanneer je niet thuis bent, leveren ze je pakket zodanig in dat het niet kan ontdooien.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Erg tevreden..

Top webwinkel

Ik ben zo tevreden met deze webwinkel, prima contacten over het thuisbezorgen. Vlees is prima geef het nu ook mee aan de nieuwe eigenaren van de kittens.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie vooraf mbt levertijd - en deze exact nagekomen.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

In één woord geweldig!

Prima webwinkel, alles helder en duidelijk. Goede communicatie wat betreft de bezorging e.d. Een echte aanrader! Ga zo door!

super

heel goed geregeld, super service ,en t aflevering van t vlees verloopt super goed, je word op de hoogte gesteld hoe laat ze er zijn. super vriendelijk personeel, t vlees is van goede kwaliteit en goede prijs

• Heeft u verbeterpunten? nee

Snel geleverd, fijn dat er een tijd wordt meegegeven wanneer ze konen bezorgen!!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima geregeld

Netjes op tijd een bericht wanneer de chauffeur langs zou komen.

Snelle levering, aardig personeel

Erg snelle levering met personeel dat je goed op de hoogte houdt van levering en nog eens heel vriendelijk Is!

super ,

goede service ,wordt fijn doorgegeven van tijd bezorging , vriendelijke bezorger ,top

Fijne en persoonlijke service.

Fijne en persoonlijke service. Snelle levering. Ben heel blij met KVV webshop!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee.

top service

netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering van onze bestelling was. Alles is ook goed geleverd.. helemaal top, zo hoeven we niet met al die voeding te zeulen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs