Klantvriendelijk

Persoonlijk contact met vervoerder. Eten is super voor de hond.

Zeer goede service!

Wij doen graag zaken met deze webwinkel. Je wordt 1 dag van tevoren op de hoogte gebracht van de levertijd. Op de dag zelf krijg je de exacte tijd door en de bode is altijd keurig op tijd

• Heeft u verbeterpunten? Geen, ga zo door!!!

Tevreden met product.

Snelle levering, komt op afgesproken tijd. Ik krijg advies betreft product.

Goede comunictie

Goede comunictie leveringen optijd ,

Top Goede service, levering altijd volgens afspraak

xx

1e bestelling heel tevreden hoe het is geleverd

Goed geleverd dit was mijn 1e bestelling Bij dit bedrijf en er zal zeker vaker besteld worden

super

alles prima

Heel tevreden!

Goede service en correcte levering en kwaliteit!

Krijgt tijdig te horen in welk tijdsbestek er bezorgd wordt.

Ruime keuze. Wat mij wel opviel, is dat de prijs binnen een paar weken gestegen was. Toch bij KVV mijn bestelling geplaatst omdat de levering de eerste keer heel strak verliep.

Gewoon top!

Ruime keuze in diverse merken KVV, betaalbare verzending en top bezorging op de minuut af via sms. Super tevreden over!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super veel keus! Hele overzichtelijke site met alle info die je moet weten zoals analyses van de kv

Alles wat je wilt weten over de samenstwlling van de producten kunt u vinden. Super strakke levering tot op de minuut van te voren bekent. Altijd super diepgevroren geleverd zonder ijs aan de buitenkant oid. Gewoon super! Raad het iedereen aan hier te bestellen!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service. Mijn hond is er dol op.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit vlees

Ik bestel graag bij KVV webwinkel het voer voor mijn hond. Het is van uitstekende kwaliteit (geen onnodige toevoegingen). De meneer die het brengt is erg vriendelijk en behulpzaam en helpt mij het vlees in de vriezer te leggen (dit is voor mij door lichamelijke beperking zwaar).

• Heeft u verbeterpunten? Ik zou graag het vlees van Alaska in andere porties zien.

Fijne winkel en goede service

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden. Fijne service alles netjes bezorgd tot aan de deur. Met twee zeer grote honden heel fijn dat we in bulk kunnen bestellen en niet zelf een uur ervoor hoeven te rijden, zoals we voorheen deden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede service en alles diep bevroren geleverd

Zeer goede service, levering op de afgesproken tijd waarvan je per bericht op de hoogte word gehouden en alles nog diep bevroren. Ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Fijn dat er vooraf even een berichtje wordt gestuurd hoe laat ze komen.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super goed.

Allemaal goed goed geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? 0

Fantastisch vlees

Kivo bevalt mijn oud Duitse Herder pup van bijna 5 mnd oud uitstekend. Ze eet geen puppy vlees meer maar 600 gram kivo compleet. Ze groeit er uitstekend op, haar vacht glanst en ze stinkt niet uit haar bek(je). Ik geef er 50 gram kivo groenten per dag bij, ook dit vindt ze heerlijk. Ze is een tevreden, blije pup.

Altijd netjes optijd

Kwalitatief goed voer

Snelle levering en goede kwaliteit en wordt goed gegeten. Vul het zelf nog aan met kruiden. Verpakking past makkelijk in de vriezer.

• Heeft u verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Prima ervaring!

Snelle levering, binnen afgesproken tijd. Alles diepgevroren. En heel blij dat jullie ons favoriete merk KVV verkopen. Blije baasjes, blije hond.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, prima kwaliteit van het product.

Ik kan het aan iedere honden bezitter aanbevelen!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geweldige producten & service!

Alleen maar goede ervaringen

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Via de website simpel alles te bestellen, bij bezorgen wordt keurig via een app de tijd aangegeven. Goed bedrijf

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs