Super beleeft te word gestaan

Netjes te word gestaan en mij zeer duidelijk uit gelegd waar ik heem moet om te bestellen en waar ik mijn taminga kon vinden D En netjes op tijd geleverd en op de hoogte gehouden wat betreft de lever tijd Dus geen enkele klacht Ga zo door toppertjes

Goede kwaliteit - bezorging tot op de minuut

Het is duidelijk tot wanneer je kunt bestellen en er volgt na de deadline meteen een "ongeveer-tijd". Op de dag zelf ontvang je tijdig bericht wanneer exact geleverd wordt. Betrouwbaar - goede communicatie - ik raad KVV-webwinkel van harte aan!

Top bedrijf

Prima hondenvoer, Goede leverings voorwaarden... Bezorgkosten vind ik iet wat te hoog. 175 euro dan geen bezorgkosten? Vind 150 euro wat passender, maar verder zeer tevreden over het bedrijf.

Fijne levering

Goede kwaliteit producten en fijne duidelijke levering, alleen jammer dat de levering op een vaste dag in de regio mogelijk is.

Puppy vind het heerlijk ❣️

Puppy is nog kort bij ons maar vind het heerlijk! Bezorging perfect, dus ik ben heel tevreden! Nu ook de houdbaar worsten proberen ivm vakantie naar Spanje.

Bestelling altijd keurig op tijd. Korte lijntjes in het contact en een prima communicatie!

altijd goede service en vooral goed vlees

altijd goede service en vooral goed vlees

Ik kreeg mijnnpupscnietvaanbhetceten .overal diarree en braken en werden mager . Nu kivobpup vlees.en ze zien er prachtig uit

Goede begeleiding van de bezorg tijd

Toppie en aardige service gerichte brzorger !!!

Alles keurig geregeld.

Goede informatie ook qua tijd ed. Nog nooit problemen gehad. Aardige bezorger. Ga zo door. Groetjes Jannie

Precies het product wat mijn hond nodig heeft.

Prijzig product, maar wel het product wat mijn hond nodig heeft.

prima website, voldoende keuze en snelle levering waarbij de communicatie uitstekend is.

goede betrouwbare keurig webwinkel

vlees bestelt voor mijn hond goede uitleg over wat ik kan kopen, netjes en duidelijk over de levering op de hoogte gehouden. Vlees netjes en goed verpakt kan het iedereen aanbevelen!! Hond doet het er erg goed op dus alweer nieuwe bestelt.

Goede producten. Levering altijd op het afgesproken moment. Vriendelijk. Helemaal TOP

Geweldige producten, top bezorging

Onze hond doet het heel goed op het eten die we bij kvv bestellen. Ze krijgt vers vlees en brokken. Vlees zit in kleine maat rolletjes verpakt. Dat vinden wíj ideaal. We doen 2 dagen met een rol. Waardoor je niet de helft hoeft weg te gooien. Bezorging is altijd op tijd en correct. Bezorger is altijd vriendelijk.

Heel fijn! Ze laten weten wanneer de bestelling aankomt. Zou wel fijn zijn als het in schijfjes aangeleverd kan worden. Maar verder perfect!

Zeer tevreden over de levering en de communicatie hierover

Voordat het [pakket geleverd wordt wordt er via de whatsapp contact opgenomen. Je kunt hierbij bijzonderheden doorgeven zodat er geen misverstanden ontstaan. De inhoud van de bestelling is dik in orde

Prima!!

Super geregeld. Netjes van te voren bericht hoe laat ze ongeveer gaan komen. Top. Producten eveneens top. Netjes met koelwagen aan huis geleverd.

Keurig en professioneel

Duidelijke website. Bestellen gaat eenvoudig en de bezorging gaat ook goed en op tijd.

Makkelijk en een goede service

Een goed service ze houden contact met je als je niet thuis bent.

Heel tevreden

Vlees wordt diepgevroren op aangegeven tijdstip geleverd. Onze lastige eter staat nu te wachten als ik de worst uit de koelkast haal, ze vindt t heerlijk.

Supper handige en makkelijke stite

Het is een makkelijke stite,alles wijst zich vanzelf. En dan de bezoring is stipt op tijd,vriendelelijke man en hij zet het altijd netjes binnen in de hal op mijn kastje. Ik zou zeggen vooral zo doorgaan

Eerste bestelling gedaan, top!

Deze maand onze eerste bestelling gedaan. Alles is goed verlopen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Bezorger ook erg aardig. Wij zullen zeker vaker wat bestellen, maar we kunnen eerst een tijd vooruit.

Zeer tevreden. Betrouwbare webshop.

Groot assortiment en altijd op tijd geleverd volgens de planning. Vlees wordt goed bevroren geleverd, ook in de zomer. Geen klachten! :)

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs